(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Plugit Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Sähköisen liikkumisen innovatiivinen edelläkävijäyritys kasvattaa myyntitiimiään – miltä kuulostaisi ratkaisumyyjän työtehtävä osana ammattitaitoista ja kaupannälkäistä myyntitiimiä?

Tehtävänkuva

Ratkaisumyyjän tehtävässä pääset myymään uusinta teknologiaa ja ratkaisuja asiakkaiden yksittäisiin tarpeisiin sekä laajemmin ilmastohaasteisiin. Työskentelet kuumassa markkinassa tehden arvomyyntiä, jossa muutat suunnitelmat kaupalliseksi menestykseksi. Asiakaskuntasi koostuu kiinteistö- ja yritysasiakkaista pääkaupunkiseudun toimialueella. Kontaktoit aktiivisesti uusia asiakkaita ja huolehdit myyntiprosessien etenemisestä asiakaskohtaisesti. Toimit asiantuntijaroolissa, jossa vastaat kartoitusvaiheesta sekä tarjouslaskennasta aina kaupan kotiuttamiseen saakka. Ymmärrät palvelunlaadun merkityksen asiakassuhteen kasvattamisessa, joten jälkihoito kuuluu olennaisena osana työnkuvaasi. Työsi menestymistä tukevat asiantuntevat sisäiset ja ulkoiset yhteistyökumppanit. Tuotekehitys pitää huolen, että pääset tarjoamaan asiakkaille uusinta teknologiaa ja heidän tarpeeseensa räätälöityjä kokonaisratkaisuja. Henkilönä olet ratkaisukeskeinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Haluat toimia itsenäisessä työtehtävässä, jossa pääset hyödyntämään hyviä organisointitaitojasi sekä, “can do” -asennetta. Sinulla on palveluhenkinen työskentelyote ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Tehtävässä raportoit myynti- ja markkinointijohtajalle. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa ja tarjolla on luonnollisesti myös joustavat etätyömahdollisuudet. Sijaintipaikkasi toivomus on Uudenmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta palvelumyynnistä yritysasiakkaille. Sinulla voi olla kaupallinen tai tekninen koulutustausta. Pääasia on kuitenkin luontainen kiinnostus toimialaa kohtaan ja halu päästä tekemään arvomyyntiä. Koet kentällä tapahtuvan itsenäisen myyntityön mielekkääksi, sekä sinulla on kyky rakentaa ja ylläpitää luottamussuhteita. Myyntisyklit saattavat olla pitkiä, joten olet pitkäjänteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Suhtaudut muutoksiin myönteisesti ja työskentelytyylisi on proaktiivinen sekä johdonmukainen. Haluat päästä työskentelemään edelläkävijäyrityksessä ja toimimaan ratkaisumyyjän tehtävässä, jossa pystyt omalla tekemisellä vaikuttamaan myös ansiotasoosi.

Tarjoamme sinulle

- ajankohtaisen palvelutuotteen myytäväksi ja jatkuvasti kasvavan markkinan
- vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan kasvavassa yrityksessä
- ammattitaitoisen organisaation ja tiimin tuen tehtävässä menestymiseen
- urakehitysmahdollisuuksia yrityksen sisällä
- kattavan käytännönläheisen perehdytyksen ja positiivisen työympäristön
- motivoivan yhdistelmäpalkkauksen sekä mahdollisuuden autoetuun.

Odotamme sinulta

- kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta palvelumyynnistä
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- hyvät kommunikointi-, neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot suomeksi sekä englanniksi
- tahtoa saavuttaa ja ylittää asetetut tavoitteet
- perusosaaminen tietojärjestelmistä ja taloudesta
- matkustusvalmiutta.

Työsuhde on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 17.2.2020 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.