(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020
Asiakkaamme, Nordic Entertainment Groupin, Rovaniemen toimipisteessä sijaitsevassa Viaplayn & Viasatin myyntitiimissä on paikkoja avoinna uusille tuloksennälkäisille ratkaisumyyjille kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen hyvillä työsuhde-eduilla (kts. alempaa).

Ratkaisumyyjä on yhteydessä tarkasti valikoituihin operaattoriasiakkaisiin, joiden ostopotentiaali on todettu korkeimmaksi. Asiakaskohtaamisissa teet tarvekartoitusta ja tarjoat niiden pohjalta asiakkaalle parhaita ratkaisuja Viaplayn ja Viasatin huippulaadukkaista viihdesisällöistä.

• Myytäviä tuotteita ovat urheilun puolelta mm. NHL ja KHL -jääkiekko, Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Ranskan Ligue 1, jalkapallon EM-karsinnat, UFC vapaaottelu, NFL jenkkifutis, Tenniksen WTA -tour, Golfin European Tour, koripallon Euroliiga, sekä paljon muuta.
• Viaplayn ja Viasatin viihdesisällöt kattavat mm. satojen TV sarjojen kokonaisia tuotantokausia yksinoikeudella, Disneyn, Universal Studiosin, Sony Picturesin, MGM:n ja monen muun suurstudion uutuuselokuvat ensinäyttöoikeudella Suomessa, Viasatin ja National Geographicin laadukkaat dokumentit sekä Disneyn & Nickelodeon Juniorin lastenohjelmat.

Työsuhde alkaa kattavalla perehdytysjaksolla ja työskentelet loistavassa tiimissä, jossa kauppa käy ja ansiot ovat sen mukaiset. Ratkaisumyyjän kiinteä pohjapalkka on 1483,36€/kk, jonka päälle saat provision jokaisesta tekemästäsi myynnistä ilman minkäänlaista kattoa. Kuukausipalkan lisäksi maksettava keskiarvoprovisio oli syyskuussa 2019 10,42€ per tunti, eli 1355€/kk. Työssä sinulla on siis mahdollisuus tienata 6,5h työpäivien aikana erinomaista kuukausipalkkaa (syyskuun keskiarvo 2838€) ja samalla kehittyä erinomaiseksi neuvottelijaksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika: ma - pe klo 9 - 16 (32,5h/vko). Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Rohkeutta ja motivaatiota myyntityötä kohtaan
Positiivista ja ahkeraa asennetta
Keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mukavat työajat ja viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä Rovaniemen keskustassa
Mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä kannustavassa myynnin huipputiimissä
Kannustavan ja selkeän palkkiomallin, sekä loistavat työsuhde-edut

Nordic Entertainment Group tarjoaa etuina maanantaisen aamupalan, ilmaisen kuntosalijäsenyyden, ilmaisen Viaplay Total tilauksen sekä kuumat juomat toimistolla koko työsuhteen ajan. Hyvältä kuulostaa, eikö vain?


Arvostamme

Arvostamme erilaisia persoonia ja oma persoonasi saa näkyä myös tyylissäsi työskennellä.


Kiinnostuitko?

Haastattelemme päteviä hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin olethan nopea. Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa: www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tutustu Viasatin ajankohtaiseen palvelutarjontaan täällä:
https://www.youtube.com/channel/UCxkCqQRnsDqbCbeOhKpNn4Q

Lisätietoa kansainvälisestä Nordic Entertainment Groupista löydät täältä:
https://www.nentgroup.com/


Lisätietoja

Nea Salonsaari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6625 || vaihde 030 0472 000
nea.salonsaari@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi