(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Cotral Lab Suomi on työterveystoimialan kuulonsuojauksen uudistaja, joka myy Suomen markkinoilla yksinoikeudella ranskalaisen Laboratoire Cotralin kehittämän yksilöllisen kuulonsuojauksen ratkaisuja. Maailmanlaajuisesti Cotral Lab korvatulppia käyttää jo yli 2 miljoonaa ihmistä neljässä eri maanosassa. Tutustu meihin tarkemmin osoitteessa www.cotral.fi.

 

Toimintamme on ollut hyvässä kasvussa jo usean vuoden ajan ja tähtäämme yhä korkeammalle. Haemmekin nyt RATKAISUMYYJÄÄ Pohjois-Suomen alueelle vahvistamaan joukkoamme.

Tehtävänäsi on vastata Cotral Lab Suomen kuulonsuojauksen myynnistä Oulun / Pohjois-Suomen ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, myyntialuetta on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön asuinpaikan mukaan. Asiakaskuntasi koostuu valmistavan teollisuuden yrityksistä. Työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin puhelimen ja asiakashallintaohjelman välityksellä. Lisäksi tapaat asiakkaita, neuvottelet sopimuksia sekä vastaat myynnin suunnittelusta ja aikatauluista.

Työtehtävä edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Lisäksi työtehtävä edellyttää hyviä projektinhallintataitoja. Kommunikoit ja verkostoidut luontevasti yritysten avainhenkilöiden kanssa. Pystyt kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti englannin kielellä, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Odotamme sinulla olevan innostunutta otetta myyntityöhön sekä halua laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakaskentän tuntemus ja työturvallisuusalan osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön, sillä saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen Cotral Labin tuotteisiin sekä myyntiprosessiin. Tärkeämpää on oma aktiivisuus, halu oppia ja oikea asenne työhön!

Tarjoamme työhösi sekä Suomen että kansainvälisen tiimin tuen sekä jatkuvan koulutuksen. Tehtävään tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta reilusta provisio-osuudesta. Työn voi tehdä osittain kotitoimistolta käsin ja osittain tien päällä asiakkaita tavaten.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa edustamaan maailman johtavinta yksilöllisten kuulonsuojainten valmistajaa!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh. 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.