(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Käytössämme on paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisaa.

Haemme Elisan Yritysasiakkaat Connectivity verkko- ja tietoturvapalvelut -liiketoimintaan ratkaisumyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. 

Tehtävän sisältö

Ratkaisumyyjänä vastaat kattavasti Verkot- ja tietoturvapalvelut -liiketoiminta-alueen tuotteiden ja palveluiden myynnistä. Katsot, että myyntivaiheessa tarvittavat tuotokset, kuten ratkaisukuvaukset, suunnitelmat ja muu dokumentaatio on kunnossa. Tämä on takuu sille, että tarvittavat tuotteet ja palvelut voidaan hinnoitella ja myydä asiakkaalle ja toimittaa laadukkaasti. Sinulla on vahva vuorovaikutussuhde asiakkaidemme kanssa ja yksi oleellinen osa-alue roolissasi onkin ennakkovaikuttaminen, kun asiakas pohtii tarjouspyynnön sisältöä. Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa, ymmärtäen laajasti edellä mainittujen palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä asiakasverkkojen ja tietoturvapalveluiden myynnistä.

Nautit asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä työskentelystä ja osaat tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat heille lisäarvoa. Tunnet perusteellisesti vastuualueen tuotteet, palvelut, niiden hinnoittelun, markkinan hintatason ja tärkeimmät kumppanit. Kaupallinen tai tekninen koulutustausta on edellytys. Koska tehtävä on hyvin itsenäinen ja asiakaskeskeinen, olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja et hätkähdä pientä painetta. Nautit verkostoitumisesta ja sinulta luonnistuu myös esiintyminen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Työpisteesi on moderneissa Elisa Santa Monican toimitiloissa Espoon Perkkaalla. Jätä hakemus mahdollisimman pian, viimeistään 25.8.!

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Malkamäki, Head of Solution Sales (puh. 050 3161911, antti.malkamaki@elisa.fi).