(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2019
Asiakkaamme, Nordic Entertainment Groupin, Rovaniemen toimipisteessä sijaitsevassa Viasatin huipputiimissä on paikka avoinna uudelle tuloksennälkäiselle ja timanttisella asenteelle varustetulle ratkaisumyyjälle.

Ratkaisumyyjä on urheilu- ja elokuvaelämysten suurlähettiläs. Elokuussa ohjelmistossa on mm. Valioliigan avaus, Bundesliigan avaus sekä syyskuusa KHL-kauden aloitus. Kuun ensi-iltaelokuvia ovat mm. Jasper Pääkkösen tähdittämä BlacKkKlansman sekä koko perheen Maija Poppasen paluu.

Ratkaisumyyjä on yhteydessä tarkasti valittuun kohderyhmään. Tehtävässä menestymistä edesauttaa, jos olet aidosti kiinnostunut urheilusta. Ehkäpä eniten etua on siitä, jos olet innokas penkkiurheilija. Varmasti myös elokuvafani hyötyy harrastuneisuudestaan tässä tehtävässä. Työssä teet tarvekartoitusta, neuvottelet ja innostat ihmisiä. Uusmyynnin lisäksi työ pitää sisällään myös asiakassuhteiden hoitamista.

Työ alkaa intensiivisellä - palkallisella - perehdytysjaksolla, jonka ansioista pääset nopeasti kiinni varsinaiseen työhön. Ensimmäisten päivien aikana perehdytään myytäviin tuotteisiin sekä Viasatin uniikkiin tv-sisältöjen myyntistrategiaan. Neuvottelutekniikkaa hiotaan yhdessä ennen oikeiden asiakkaiden kohtaamista. Se on tarpeen, koska myynti ei perustu spiikin lukemiseen vaan vuorovaikutteiseen keskusteluun ja asiakkaan tarpeen kartoittamiseen.

Työskentelet loistavassa tiimissä, jossa kauppa käy ja ansiot ovat sen mukaiset. Ratkaisumyyjän tuntipalkka on 10,83€/h, provisiot nostavat keskituntiansion kuitenkin yli 20€/h! Hyvästä työstä saa siis hyvän korvauksen. Tukenasi on tiimin lisäksi aina myös esimies, jolta tarvittaessa saa neuvoja ja vinkkejä. Työssä sinulla on mahdollisuus kehittyä erinomaiseksi neuvottelijaksi. Arvostamme erilaisia persoonia ja oma persoonasi saa näkyä myös tyylissäsi työskennellä. Viihtyisässä toimipisteessä Rovaniemen keskustassa viihdyt varmasti. Talo tarjoaa etuina ilmaisen kuntosalijäsenyyden sekä ilmaisen Viaplay Total tilauksen koko työsuhteen ajan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työaika: ma - pe klo 9 - 16 (32h/vko). Työsuhde solmitaan työntekijän ja StaffPointin välille.


Edellytämme sinulta

Kiinnostusta ja ehkä jopa pientä intohimoa urheilua kohtaan
Rohkeutta, intohimoa ja motivaatiota myyntityötä kohtaan
Positiivista ja ahkeraa asennetta sekä keskittymiskykyä ja kärsivällisyyttä


Tarjoamme sinulle

Mukavat työajat ja viihtyisän työympäristön hyvien kulkuyhteyksien päässä Rovaniemen keskustassa
Mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä myynnin huipputiimissä
Mahdollisuuden suorittaa myynnin ammattitutkinto työn ohella


Kiinnostuitko?

Haastattelemme päteviä hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit, niin olethan nopea. Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa: www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti. Liitäthän hakemukseen ansioluettelosi. Meille on erittäin tärkeä tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Tutustu Viasatin ajankohtaiseen palvelutarjontaan täällä:
https://www.youtube.com/channel/UCxkCqQRnsDqbCbeOhKpNn4Q

Lisätietoa kansainvälisestä Nordic Entertainment Groupista löydät täältä:
https://www.nentgroup.com/


Lisätietoja

Nea Salonsaari
Rekrytointikonsultti, Toimisto
StaffPoint Oy || Ruoholahdenkatu 14 || 00180 HELSINKI
045 7881 6625 || vaihde 030 0472 000
nea.salonsaari@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi