Ratkaisumyyjä
Netwheels

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2019

Ratkaisumyyjän paikka auki Netwheelsissä

Netwheelsin kehuja saaneet ohjelmistot ovat herättäneet intohimoja asiakkaissamme niin paljon, että tarvitsemme lisäkäsiä ja erityisesti hoksottomia asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen.

Haemme uteliasta ja asiakkaissa viihtyvää ratkaisumyyjää. Tehtäväsi on tuntea yhtäaikaa sekä autoalan asiakkaiden tarpeet että Netwheelsin ohjelmistot. Tapaat autoliikkeiden, automaahantuojien ja muiden autoalaan liittyvien organisaatioiden käyttäjiä sekä päättäjiä laajalla rintamalla. Keskustelet ja hahmotat heidän toimintaprosessejaan parantavia ratkaisukokonaisuuksia. Toimintasi ytimessä on intohimo asiakkaan liiketoiminnan kehittämiseen ja samalla kaupankäyntiin - myynnillisyyteen.

Ratkaisumyyjänä sinulla on myyntivastuu ja asiakkaiden hoitamisvastuu. Toimit asiakkaiden liiketoiminnan, käyttäjien ja tietojärjestelmien viestinviejänä Netwheelsin ohjelmistotuotteiden Product Ownereiden suuntaan. Yhdessä tehtävänänne on kehittää Netwheelsin palveluita kohti kansainvälisiä maailmanluokan SaaS-ohjelmistoja.

Työskentelet tiimissä, jossa lähimpinä työkavereinasi ovat muut myyjämme, osaava asiakaspalvelumme sekä Product Geniuksemme. Raportoit muiden myyntihenkilöiden tavoin suoraan toimitusjohtajalle. Tässä tehtävässä  kehittymisesi ja oppimiskykysi on positiivisesti koetuksella joka päivä. Työssäsi pääset näkemään ketterää ohjelmistoliiketoimintaa läheltä sekä kehittämään it-yrityksen toimintaa konkreettisella tasolla. Netwheels on panostanut merkittävästi työhyvinvointiin, joten viihtymiseesi tässä työssä on erinomaiset edellytykset.

Edellytämme sinulta erityisesti myyntimenestystä, uteliaisuutta ja kuuntelutaitoja. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja tulkita erilaisten ihmisten käytännön tarpeita. Olet tarpeellisen systemaattinen ja osaat laatia perusteltuja suunnitelmia. Kirjallinen ja suullinen ulosantisi on hyvällä tasolla. Olet ehdottomasti tiimipelaaja ja nautit yhdessä tekemisestä. Hyvät englannin ja ruotsin taidot ovat plussaa. Kokemustaustasi voi sisältää it:tä ja autoalan kokemusta tai tai voit olla ansioitunut muilla aloilla.

Ota yhteyttä ja kysy sekä lähetä CV & hakemuksesi, ville.hurnonen@netwheels.fi / 050-433 5944, 4.8.2019 mennessä. Hommat alkavat niin nopeasti, kuin vain pääset messiin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1280463
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa