(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Ainutlaatuisten ja yksilöllisten henkilökohtaisten suojaimien parissa toimiva asiakasyrityksemme on ollut hyvässä kasvussa jo usean vuoden ajan ja tavoitteet ovat yhä korkeammalla. Etsimmekin nyt asiakkaallemme henkilökohtaisten suojaimien RATKAISUMYYJÄÄ.

Tehtävänäsi on vastata henkilökohtaisten suojaimien myynnistä Kaakkois-Suomen alueella, myyntialuetta on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön asuinpaikan mukaan. Asiakaskuntasi koostuu valmistavan teollisuuden yrityksistä. Työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin puhelimen ja asiakashallintaohjelman välityksellä. Lisäksi tapaat asiakkaita, neuvottelet sopimuksia sekä vastaat myynnin suunnittelusta ja aikatauluista. Toimit asiantuntijamyyjänä henkilönkohtaisten suojaimien parissa.

Työtehtävä edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Lisäksi työtehtävä edellyttää hyviä projektinhallintataitoja. Kommunikoit ja verkostoidut luontevasti yritysten avainhenkilöiden kanssa. Pystyt kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti englannin kielellä.

Odotamme sinulla olevan innostunutta otetta myyntityöhön sekä halua laadukkaaseen asiakaspalveluun. Teollisen alan asiakaskentän tuntemus ja työturvallisuusalan osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tuotteisiin sekä myyntiprosessiin. Tärkeämpää on oma aktiivisuus, halu oppia ja oikea asenne työhön!

Maailmalla yritys on alansa johtava ja Suomessa toiminta on ollut hyvässä kasvussa jo usean vuoden ajan. Asiakkaamme tarjoaa työhösi sekä Suomen että kansainvälisen tiimin tuen sekä jatkuvan koulutuksen. Asiakkaamme tarjoaa myös kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta reilusta provisio-osuudesta. Työ tehdään osittain kotitoimistolta käsin ja osittain tien päällä asiakkaita tavaten.

Työ alkaa sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työsopimus tehdään suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Tervetuloa edustamaan maailman johtavinta henkilökohtaisten suojaimien valmistajaa!


Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Henna Kujander, puh. 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.

HUOM: mikäli olet jo täyttänyt sähköisen hakulomakkeemme, käy liittämässä se tunnuksillasi tähän paikkaan.