(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Lakeuden Ympäristöhuolto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2019

Lakeuden Ympäristöhuolto Oy (LY) tarjoaa yksilöllistä ja kattavaa jätehuoltoa Etelä-Pohjanmaalla. Päätoimipiste on Seinäjoella ja Ylistaron Teräsmäessä sijaitsee 10 hehtaarin alueella vastaanotto- ja lajittelulaitos. LY on erikoistunut jätemateriaalien käsittelyyn, prosessointiin, uudelleenkäytön valmisteluun, kierrätykseen ja kierrätysmateriaalien tuotteistamiseen sekä käyttää alan viimeisimpään tietotaitoon perustuvia tuotantomenetelmiä ja teknologiaa. LY on toiminut alalla jo vuodesta 1986 ja on tänä päivänä yksi edelläkävijöistä Suomessa.

Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä RATKAISUMYYJÄÄ toimimaan osana dynaamista myyntitiimiämme.

Tehtävänäsi on löytää parhaat ratkaisut yritysten jätehuollon järjestämiseksi ottaen huomioon laaja-alaisen kiertotalouden toteutumisen.

Asiakaskartoitukset, jätehuoltosuunnitelmat, tarjousten laskenta ja sopimusten laadinta sekä asiakkaan aito kohtaaminen ovat osa päivittäistä työtäsi. Ratkaisuhakuisen myynnin lisäksi tarjoat asiakkaillesi sekä asiantuntevaa tukea että uusinta tietotaitoa alalta.

Työ sisältää matkustamista Etelä-Pohjanmaan alueella erikokoisten yritysasiakkaiden luona. Osallistut tehtävässä uusasiakashankintaan sekä nykyisten asiakkuuksien kehittämiseen. Saat kattavan perehdytyksen työhön ja palveluihin.

Odotamme sinulta ennen kaikkea kiertotalouden, kierrätyksen, lajittelun ja jätehuollon liiketoiminnan tuntemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kohdata erilaisia asiakaspalvelutilanteita asiantuntevasti ja joustavasti sekä etsiä uusia ratkaisuja kaupallista ja teknistä ajattelua unohtamatta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat myös ilmaista itseäsi vakuuttavasti niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monimuotoisen tehtäväkentän paikallisesti sekä valtakunnallisesti tunnetussa kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja sinulla on kokemusta jätehuollosta, saatat olla hakemamme henkilö!

Hae tehtävää pikimmiten, viimeistään kuitenkin 24.3.2019. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi, CV:si ja palkkatoiveesi.