(Poistunut julkaisusta)

RATKAISUMYYJÄ
STILL Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Tule osaksi sitoutunutta työyhteisöämme. Vastuullasi on laadukas ja tuloksellinen myyntityö sekä uusasiakashankinta.

STILL Finland etsii riveihinsä ratkaisumyyjää

 

vastaamaan sekä uusien että käytettyjen trukkien ja niihin liittyvien palveluratkaisujen, kuten rahoituksen ja huoltosopimusten myynnistä.  Vastaat asiakkuuksistasi kokonaisvaltaisesti. Tehtävään kuuluu myös uusasiakashankintaa sekä käytetyn kaluston myyntiä ja ostamista. Saat mutkattoman työyhteisön tuen menestyksellesi ja laajan tuoteportfolion. Raportoit myyntityösi tuloksistasi suoraan maajohtajalle.

 

Onko sinulla jo näyttöjä ratkaisumyynnistä uusille asiakkaille ja olemassa olevien asiakkaiden myynnillisestä toiminnan kehittämisestä tekniseltä alalta tai muualta? Tekninen tuntemus auttaa sinua menestymään tehtävässä, mutta voit myös olla alalla uusi, kunhan kiinnostusta löytyy ja haluat jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Viihdyt itsenäisessä roolissa, mutta olet myös taitava ja luotettava tiimityöskentelijä varmistaen tulosten saavuttamisen. Rakennat asiakassuhteita pitkäjänteisesti ja laadukkaasti.

Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti myös englanniksi ja käytät IT-työkaluja tehokkaasti. Sinulla on aktiivinen ja yrittäjämäinen työskentelyote. Työ edellyttää matkustamista ja aktiivista yhteydenpitoa asiakkaisiin. Myyntialueena on Etelä- ja Länsi-Suomi.

 

Työpaikka sijaitsee Vantaan Kivistössä, mutta asuinpaikkasi voi olla esimerkiksi Hämeenlinna-Tampere-Jyväskylä -akselilla Pääkaupunkiseudun sijaan.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Tarja Oinonen, puh. 050 531 4864. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 24.2.2019. Löydät tehtävän viitenumerolla FI-13727.