(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
RemaSawco Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018
RemaSawco toimittaa teollisuuden konenäkö- ja röntgenjärjestelmiä mittaukseen, optimointiin ja lajitteluun. Yhtiö keskittyy Saha- ja Rakennuslevyteollisuuteen, joissa se on saavuttanut vakiintuneen aseman tukkipuun sekä sahatavaran mittalaitetoimittajana. Yhtiö työllistää Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä 90 vakituista työntekijää.

Haemme suorarekrytointina asiakkaallemme RemaSawco Oy:lle

RATKAISUMYYJÄÄ

Tehtäviisi kuuluu sahateollisuuden mittaustekniikan ratkaisumyynti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta saha- tai puuteollisuuden tuntemusta, ulospäinsuuntautuneisuutta sekä tuloshakuista ja aktiivista asennetta työntekoon. Lisäksi edellytetään sujuvaa englannin kielitaitoa ja matkustusvalmiutta. Aiempi kokemus ratkaisumyynnistä katsotaan eduksi. Lisäksi eduksi katsotaan kokemus projektityöskentelystä sekä mittaus- ja sähkötekniikan osaaminen.

Työ on vakituinen ja alkaa marraskuussa 2018 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2018 mennessä ohessa olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antavat tarvittaessa Go On Mikkelin yksikönjohtaja Juuso Kangaskorpi puh. 040 585 9885 tai HR- ja rekrytointiasiantuntija Anna Orava puh. 044 585 9886.