(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Polar Office Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018
Polar Office Oy
Toimenkuva
Haemme nyt rekrytointitoimeksiantona asiakkaan omaan palvelukseen ratkaisumyyjää.
Odotamme sinulta
Ratkaisumyyjän toimenkuvaan kuuluu mm. tulostuksen –ja tiedonhallinnan sovellusmyynti, tulostus- ja monitoimilaitteiden myynti, infonäyttötekniikan myynti sekä neuvotteluhuoneratkaisut.

Hakemamme persoona voi olla jo kokenut asiakaspalvelun ja myynnin ammattilainen tai oikean asenteen ja hyvän motivaation omaava, työlle nälkäinen nouseva tähti, joka janoaa näyttää kykynsä ja haluaa työllänsä rakentaa oman, valoisan tulevaisuutensa.
Työn sisältöön ja palvelutuotteisiin annetaan työnantajan syvällinen perehdytys sekä maahantuojan vahva koulutus, joten eväät menestykseen ovat erinomaiset. Työn hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia.

Palkan perusteena on pohjapalkkaus sekä provisio, jonka suuruus määräytyy pitkälle henkilön oman työpanoksen, aktiivisuuden ja palveluasenteen kautta.
Muut tiedot
Työ alkaa heti löydettyämme tehtävään parhaiten sopivan henkilön, joten laita viipymättä hakemuksesi sekä cv sähköpostilla osoitteeseen esa.auer@vmp.fi. Työhön liittyviin lisäkysymyksiin vastaa rekrytoinnista vastaava VMP Rovaniemi, Esa Auer p. 0400 188 199.
Kesto
pidempiaikainen
Lisätietoja
Esa Auer, Esa.Auer@vmp.fi, 0400-188 199
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 04.11.2018 mennessä.