(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä
Go On Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018
Etsimme nyt asiakkaallemme

RATKAISUMYYJÄÄ

Asiakkaamme on alansa suurimpia toimijoita Suomessa ja se auttaa yrityksiä toteuttamaan liiketoimintaa tukevia sisältöhankkeita alusta loppuun, luovasta suunnittelusta tuotantoon, julkaisuun ja hallintaan erilaisissa printti- ja digitaalisissa kanavissa.

Tehtävänäsi on myydä asiakkaamme kaikkia palveluita synnyttäen pitkäaikaisia ja kannattavia asiakassuhteita. Saat kasvattaaksesi valmiin asiakassalkun, mutta tehtäväsi on myös tehdä uusasiakashankintaa isojen strategisten asiakkaiden tasolla. Kehität ja hallinnoit omaa asiakassalkkua menestyksekkäästi yhdessä muiden tiimien kanssa. Ymmärrät asiakkaiden liiketoimintaa ja miten soveltaa koko laajaa palveluvalikoimaa asiakkaan tarpeisiin. Olet omatoiminen ja sinulla on intohimoa kehittää ja rakentaa asiakassuhteita.

Edellytämme sinulta markkinointialan, sisältöpalveluiden sekä eri toimialojen ymmärtämistä. Olet kyvykäs asioimaan ja keskustelemaan kaikilla päätöksentekotasoilla. Sinulta löytyy määrätietoisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja pystyt tekemään päätöksiä itsenäisesti. Olet hyvän pelisilmän omaava tiimipelaaja. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti myös englanniksi. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Sinulla on matkustusvalmiutta, sillä asiakassalkustasi tulee löytymään myös valtakunnallisia asiakkuuksia.

Olet osa valtakunnallista tiimiä, joka toimii Helsingistä käsin, mutta mikäli sinulta löytyy valmiutta käydä pääkaupunkiseudulla usein, työt voi hoitaa myös muualta päin Suomea. Asiakkaamme tarjoaa sinulle mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi edistyksellisen työympäristön, kilpailukykyisen palkan sekä alan parhaat resurssit ja työkalut käyttöösi sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä suuren talon toimintoja.

Rekrytoinnista vastaa Go On Helsinki. Jätä hakemuksesi jo tänään osoitteessa: www.go-on.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Helsinki, Maarit Halonen, maarit.halonen@go-on.fi, tel 044 0845 556 ja Petteri Hakala, petteri.hakala@go-on.fi , tel 0400 772 723.