(Poistunut julkaisusta)

RATKAISUMYYJÄ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018
Movaco Oy on pitkän perinteen omaava vaasalainen Canon Business Center -jälleenmyyjä. Movacon tavoitteena on tuottaa asiakkailleen markkinoiden parhaita tulostuksen- ja dokumentinhallinnan ratkaisuja, jotka parantavat asiakkaiden tehokkuutta ja kilpailukykyä. Lue lisää yrityksestä www.movaco.fi.

 

Haluaisitko kasvaa tulevaisuuden huippumyyjäksi? Löytyykö sinulta luontaista kiinnostusta teknologiaa kohtaan?

Haemme asiakkaallemme energistä

RATKAISUMYYJÄÄ Vaasaan

Tehtävänäsi on toimia aktiivisesti asiakasrajapinnassa ja myydä Canon-monitoimilaitteita ja tulostimia. Asiakkainasi ovat yritykset. 

Etsimämme henkilö on nainen tai mies, joka tulee toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Olet tunnollinen, tarkka, oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja voitontahtoinen. Emme hae sinua istumaan toimistolle, sinulla ei tarvitse olla vaikuttava ansioluettelo, vaan sinulla on palo asiakastyötä kohtaan ja nälkä saada tulosta. Olet kiinnostunut oppimaan uusia asioita ja haluat kasvaa ja kehittyä myynnin ammattilaiseksi. 

Tarjoamme sinulle markkinoiden edistyksellisimmät ratkaisut ja uusimman teknologian. Sinut perehdytetään tehtävääsi ja ratkaisuihin erittäin huolellisesti.  

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Hae tehtävää viimeistään 25.02.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.