(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä, työsuojelutuotteet
Lyreco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Haemme pääkaupunkiseudulle yritysmyyntiin

TYÖSUOJELUTUOTTEISIIN ERIKOISTUNUTTA RATKAISUMYYJÄÄ

Myymme tuotteita, joita jokainen yritys tarvitsee ja käyttää. Helpotamme asiakkaan arkea, tarjoamalla paitsi laajan tuotevalikoiman myös laadukkaan palvelun. Meillä on noin 70 henkilöä erilaisissa myyntitehtävissä, sillä uskomme, että henkilökohtainen myyntityö luo pitkiä ja menestyksekkäitä asiakassuhteita. Lisäksi kehitämme jatkuvasti tuotevalikoimaa, verkkokauppaa, logistisia ratkaisuja ym. myyntiä tukevia toimia. 

Sinun tehtäväsi

Autat asiakkaita erityisesti työsuojelutuotteiden hankinnassa, mutta kuitenkin asiakkuuksia kokonaisvaltaisesti kehittäen huomioiden laaja tuotevalikoimamme. Ymmärrät asiakkaan tarpeet ja osaat tarjota niitä vastaavat ratkaisut niin nykyisille kuin uusillekin asiakkaille. Tarvittaessa olet asiantuntijana muiden myyjien tukena työsuojelutuotteiden myynnissä. 

Sinun taitosi ja tahtosi

Olet jo hankkinut kokemusta tuloksellisesta B4B-myynnistä ja tiedät, että oikea asenne on tärkein tie menestykseen. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot sekä pystyt itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja tavoitteelliseen työhön. Olet valmis haastamaan itsesi ja kehittymään työsi mukana. 

Meillä tarjolla

Pääset mukaan tekemisen meininkiin, olemme hyvässä nousukiidossa. Kehitämme jatkuvasti työvälineitä ja –prosesseja emoyhtiömme tukemana. Tehtävä alkaa kunnon perehdytyksellä, eikä koulutukset siihen lopu, vaan meillä pääset kehittämään edelleen ammattitaitoasi. Tukenasi on paitsi esimiehesi, myös muu myyntitiimi sekä Lyrecon koko organisaatio. Kilpailukykyinen palkkamallimme koostuu reilusta pohjapalkasta sekä bonuksesta, lisäksi saat käyttöösi yrityksen auton. Muista henkilöstöeduista kerromme mielellämme lisää hakuprosessin aikana. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla. 

Lisätietoja

Kiinnostuitko? Soita tai lähetä viestiä Danielille, hän kertoo mielellään lisää tehtävästä; myyntijohtaja Daniel Regwan 010 5001 361 tai daniel.regwan(at)lyreco.com.

Hae tehtävään täyttämällä sähköinen hakulomake 20.6.2018 mennessä.