(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä Turku
Puumerkki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Rakentamisen ratkaisujen ja tuotteiden myyjä
Puumerkki Oy, Turku
 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Turun alueelle B-to-B –myyntiin ammattilaista, joka hallitsee puu- ja rakennustarvikealan kokonaisvaltaisten ratkaisujen myynnin. Sinulla on vahva verkosto alalla ja innokkuutta sekä halua kehittää asiakaslähtöisiä tuote – ja palveluratkaisuja yhdessä rakentamisen alan eri toimijoiden kanssa.


Vastaat Puumerkin tuote- ja palvelukonseptin aktiivisesta myynnistä ja markkinoinnista myynti-alueellasi ja pystyt kehittämään Puumerkin palveluita yhdessä muun organisaation kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä muiden myyjien, materiaalihallinnon sekä laajan kumppanuusverkoston kanssa. Pystyt hyödyntämään myös Oiva Wood Solutionsin tarjoamat mahdollisuudet puu-
rakentamisen asiantuntijakumppanina. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä toimialan näköalapaikalla ammattitaitoisessa organisaatiossamme ja mahdollisuus myös urapolkuun esim. esimiestehtäviin.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva vähintään AMK -tasoinen rakennusalan koulutus. Pitempiaikainen myyntikokemus B to B rakennusliike-, kauppias- tai teollisuuden myynnistä Turun alueella katsotaan eduksi. Tarvitset tehtävässä aloitteellisuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä sekä vuorovaikutustaitoja, joilla vakuutat asiakkaat, kumppanit ja kollegasi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii itsenäistä ja vastuullista otetta sekä kykyä työskennellä paineen alla tuloksellisesti. Lisäksi sinulla pitää olla valmius matkustaa ja liikkua aktiivisesti asiakasrajapinnassa.

Lisätietoja antaa Arto Suomalainen puh. 0400-764201, arto.suomalainen@puumerkki.com

Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi viimeistään 20.1.2020 oheisella linkillä