Ratkaisumyyjä Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Ratkaisumyyjä, Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy hakee (toiminnan laajentuessa) ratkaisumyyjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle.

Pirkanmaan Vedenkäsittely Oy tuo maahan laadukkaita saksalaisia Elector-tuoteperheen kokonaisvaltaisia vedenkäsittelyratkaisuja ja -laitteita. Ratkaisuilla parannetaan teollisuuden ja kiinteistöjen vesikiertoisten lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien toimivuutta ja pidennetään niiden elinkaarta. Toisena tuotealueena markkinoimme ja myymme kuluttajille pora- ja rengaskaivojen vesianalyysejä sekä suodattimia. Yrityksemme toiminta-alueena on koko Suomi. Lisätietoja: www.pirkanmaanvedenkasittely.fi

RATKAISUMYYJÄ
Ratkaisumyyjänä työskentelet itsenäisesti ja myynti-insinöörin työparina. Ensisijainen tavoitteesi on Elector-vedenkäsittelyratkaisuiden markkinointi ja myynti teollisuus- ja kiinteistöasiakkaille. Toimialueesi kattaa koko Suomen, mutta vastaat erityisesti Keski- ja Itä-Suomen alueista. Saat hoidettavaksi vanhoja asiakkaita sekä pääset kontaktoimaan myös uusia asiakkuuksia. Osallistut lisäksi pora- ja rengaskaivojen vesianalyysien ja suodattimien kuluttajamyyntiin sekä edustat yritystä alan messuilla yhdessä teknisen asiantuntijan kanssa.


Tehtävän hoito edellyttää
- kaupallista peruskoulutusta tai kokemusta vastaavasta tehtävästä
-
kiinnostusta teknisiä laitteita ja ratkaisuita kohtaan
-
tuloksentekokykyä, pitkäjänteisyyttä ja määrätietoisuutta
-
kykyä itsenäiseen työntekoon omien asiakkaiden parissa
-
hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista hallintaa sekä esiintymistaitoa asiakaspalvelutilanteissa
-
tyydyttävää englannin kielen kirjallista ja suullista hallintaa
-
microsoft Office -ohjelmien (Word, Excel, PowerPoint, Teams ja Outlook) osaamista. Slack ja HubSpot -ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi
- omaa autoa ja valmiutta matkustaa noin neljänä-viitenä päivänä kuukaudessa

Tarjoamme
Mielenkiintoisen, itsenäisen ja joustavan työtehtävän kehittyvällä tuotealueella vedenkäsittelylaitteiden ja kokonaisvaltaisten vedenkäsittelyratkaisuiden parissa. Koulutuksen laitteisiin, ratkaisuihin ja myyntimalliin alan pitkäaikaiselta ammattilaiselta. Pitkäjänteinen ja onnistunut myyntityö tarjoaa hyvät ansaintamahdollisuudet. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksin päässä Tampereen Lielahdessa, jossa on hyvin pysäköintitilaa myös omalle autolle.

Kiinnostuitko?
Hae paikkaa nyt! Rekrytointi tehdään yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tartu toimeen ja lähetä CV, hakemus ja palkkatoive osoitteessa www.workpower.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tiedustelut WorkPowerin Camilla Lehto, camilla.lehto@workpower.fi. tai p. 040 516 9393 arkisin klo 12-14 ajalla.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461547
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere