(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä ohjelmistopalveluihin
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019

Kuvailisivatko sinut tuntevat ihmiset sinua näillä sanoilla: ratkaisuhakuinen, pitkäjänteinen, systemaattinen ja tavoitteellinen?  Oletko muutenkin jo huomannut, että myynti on juttusi? Etsimme Cinian ohjelmistopalveluihin Helsinkiin ratkaisumyynnin ammattilaista. Tehtäväsi on aktiivisesti etsiä uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kuunnella ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeita sekä muotoilla asiantuntijapalveluistamme niihin soveltuvia ratkaisuja. Myyntityön ohessa päivität markkinatuntemusta sekä osallistut osaltasi palvelukonseptien ja uusien ratkaisujen kehittämiseen.

 

Odotamme

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta B2B-myyntityöstä. Osaat itsenäisesti johtaa omaa työtäsi kontaktoiden asiakkaita, kartoittaen ja luoden asiakastarpeita. Herätät olemuksellasi ja kommunikoinnillasi luottamusta ja kuljetat asiakkaita konsultoivalla otteella kohti ostopäätöstä. Ohjelmistoalan työkokemuksesta on tehtävässä merkittävää etua, mutta se ei ole välttämätöntä, mikäli sinulla luontaista kykyä liiketoiminnalliseen ajatteluun sekä kapasiteettia nopeasti oppia uuden toimialan asiat. Kiinnostus ohjelmistoteknologioihin ja kehitysmenetelmiin on tärkeää. Koulutustaustasi voi olla joko kaupallinen tai tekninen.

Tässä roolissa pääset keskustelemaan digitalisaation haasteista, ratkaisuista ja hyödyistä mm. teollisuusyritysten, liikenteen ja logistiikan toimialan sekä terveydenhuollon palvelu- ja tuotekehityksen vetäjien, IT:n sekä ylimmän johdon kanssa. Myyntiponnistelujasi tukevat erittäin kokeneet projektipäälliköt ja ratkaisuarkkitehdit, joilta tulet oppimaan valtavasti uutta nopeasykkeisellä ohjelmistoalalla.

 

Tarjoamme

Cinia tarjoaa sinulle viihtyisän ammatillisen kodin, jossa on hyvä fiilis paiskia hommia ja työ- ja vapaa-aika säilyy balanssissa. Työpisteesi on uudenkarheassa Ilmalan toimistossamme, josta singahdat vaivattomasti tapaamaan asiakkaita valintasi mukaan julkisilla, firman sähköautolla tai -pyörällä. Kompensaatiosi rakentuu pohjapalkasta sekä myyntituloksiin perustuvasta komissiosta. Lisäksi nautit Cinian kattavista työsuhde-eduista ja koko henkilöstön bonusohjelmasta.

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian – täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydettyämme. Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo (kimmo.alamartimo@cinia.fi) tai rekrytoinneista vastaava Laura Typpö (laura.typpo@cinia.fi, p. 040 731 9797).