(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä, Leitzinger
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020
"Tärkein on näkymätöntä." Etsimme asiakasyrityksellemme Leitzingerille Innovation on Demand ® Specialistia, joka jakaa yrityksen intohimon viedä patenttijärjestelmän palvelut syvälle asiakkaan innovaatiotoiminnan ytimeen. Tässä tehtävässä pääset kehityksen aallonharjalle! Jos ymmärrät tuotekehityksen perusongelmat ja sinulla on kokemusta patentti-informaatiosta, hae tehtävää jo tänään!
KUVAUS
Tässä tehtävässä olet osa myyntitiimiä, joka vastaa Leitzingerin IPR-palvelun ratkaisumyynnistä. Tehtävässä ollaan paljon kentällä pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulle ja lisäksi Turussa sekä Itä-Suomessa. Tehtävä tarjoaa on joustavat työajat ja mahdollsuuden etänä työskentelyyn.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden jättää kädenjälki mielenkiintoiseen kasvavaan konseptiin
* Joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöhön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Propektointi
* Tapaamisten buukkaus
* Testianalyysien myynti
* Asiakkaiden follow-up

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa myyntikokemusta
* Perusasioiden ymmärrys patenteista ja patentti-informaatiosta
* Ymmärrys tuotekehityksen perusongelmista ja front endistä
* Halu toimia konsultoivassa roolissa asiakkaan innovaatiotoiminnan ytimessä
* Analyyttisyys ja hyvät ongelmanratkaisutaidot


Etsimämme henkilö on:


* Tuloskeskeinen
* Rohkea
* Sinnikäs


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Määräaikainen 12kk
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Leitzingerin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Leitzingeria ajaa eteenpäin halu ohjata ja auttaa asiakkaitamme suuntaamaan tuotekehitystä niin, että innovaatiotoiminta kohdistuu mahdollisimman lähelle tuotannonalan keskeistä teknologiaa. Patenttien ja tavaramerkkien muodostaman kokonaisuuden suunnitelmallinen hyödyntäminen on ensisijaisen tärkeää. Meidän avullamme innovaatioiden suojaus kohdennetaan tukemaan liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista.