(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä - Laulava Ovipumppu Oy
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2018

Laulava Ovipumppu on Suomen suurin linja-autoihin mainontaa myyvä ulkomainosyhtiö sekä yksi valtakunnan merkittävimmistä ulkomainostoimijoista. Yritys toimii yli 20 kaupungin ja kunnan alueella, vaikuttaen yli 2.5 miljoonaan suomalaiseen mainosvälineillään. Uutena kaupunkina nyt myös Tallinna. Perinteisen bussimainonnan lisäksi Laulava Ovipumppu tarjoaa mainostajien käyttöön innovatiivisia mobiiliratkaisuja.

Toiminnan ja kysynnän kasvaessa Laulava Ovipumppu hakee dynaamiseen porukkaansa Turkuun

Ratkaisumyyjää

jolla on erinomainen kyky ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja löytää juuri heitä parhaiten palvelevat mainostoteutukset. Osaat kuunnella asiakasta erityisen herkällä korvalla ja tarjota ratkaisuja, joita asiakas ei välttämättä osaa odottaa. Plussaa saat digitaalisten tuotteiden myyntikokemuksesta sekä innovatiivisesta ajattelutavasta. Tässä haussa myös asenne ja tahtotila ovat kriteereissä korkealla.

Työpisteesi ja ensisijainen myyntialueesi sijaitsee Turussa, mutta voit vapaasti laajentaa reviiriäsi oman tilanteesi mukaan. Tarjoamme siis vapautta ja vastuuta, mutta odotamme tuloksellista otetta, kuitenkin pilke silmäkulmassa.

Tarjoamme täyden tuen onnistumisellesi, mutta parhaiten pääset alkuun, jos sinulla on oma vankka verkosto b-to-b sektorilla. Lisäksi meiltä löytyy vahva kollegoiden ja johdon tukiverkosto sekä toimivat, nykyaikaiset myyntityökalut.

Meillä työskentelet laskuttavana edustajana, provikkamme on erittäin kilpailukykyisellä tasolla. Aloittaa saisi mahdollisimman pian, sillä myös meidän ovipumppumme laulaa!

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae tehtävää oheisen linkin kautta tai soita ja kysy lisää Henkilöstötalolta!

Terhi: 010 2306 525, terhi.wallenius@henkilostotalo.fi tai Jenni: 010 2306 523, jenni.raikkonen@henkilostotalo.fi

Ole nopea, paikka nimittäin täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.