(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä kyberhyökkäysyhtiöön
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020
Ammattimainen - riippumaton - eettinen - tätä on Silverskin. He ajattelevat kuin rikolliset, mutta heillä on hyvä tarkoitus ja lupa toimia. Etsimme nyt uutta myyjää edistämään heidän tavoitettaan tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle. Lue alta lisää ja hae heti!
KUVAUS
Ratkaisumyyjänä vastaat B2B-myyntiputken kokonaisvaltaisesta läpiviennistä aina uusasiakashankinnasta ammattitaitoiseen ratkaisumyymiseen ja suhteiden ylläpitoon. Rohkea työotteesi tuo sinulle asiakastapaamisia, joissa pääset kartoittamaan yritysten kyberuhkia ja heikkouksia. Tarjoat monipuolisia ratkaisuehdotuksia, varmistat tarjousten klousaamisen ja pidät huolen lämpimien asiakassuhteiden luomisesta sekä ylläpitämisestä.

Urasi alkutaipaleella saat runsaasti tukea ja perehdytystä Silverskinin toimialaan, kokeneen kaverin mukaan tapaamisiin ja Silverskinin teknisten asiantuntijoiden tuen.

Emme odota, että toimiala on sinulle täysin tuttu, mutta sinulla pitää olla intohimoa kyberuhkien kiehtovaan maailmaan!

Tarjoamme


* Mahdollisuuden tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle
* Anti-korporaation matalan hierarkian ja yhteisöllisen tiimin
* Itsenäisen ja vastuullisen roolin B2B-myynnin parissa
* Perehdytyksen ja syväsukelluksen tietoturvan ja kyberturvallisuuden maailmaan
* Täyslaidallisen työsuhde-etuja, mm. liikuntaetu, lounasetu palkan päälle, laajan työterveyshuollon hammashoidon kera, myynnin koulutusohjelmia, netin ja puhelimen, vapaa-ajan vakuutuksia sekä tietenkin yhteistä tekemistä työporukalla - laneja, lautapeli-iltoja, laskettelumatkoja ym.

TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta ja prospektointi
* Asiakaskommunikaatio
* Asiakastapaamiset
* Tietoturva- ja kyberturvallisuusratkaisuiden myyminen
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen)
* Vähintään vuoden kokemus B2B-myynnistä
* Myyntihenkinen ja tuloshakuinen työote
* Kiinnostus tietotekniikkaan, tietoturvaan ja kyberhyökkäyksiin


Eduksi katsomme kaiken IT-alan osaamisen, koulutuksen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen - varsinkin tietoturvan ja kyberturvallisuuden parissa.

Etsimämme henkilö on:


* Tuloskeskeinen
* Sinnikäs
* Itseohjautuva
* Rohkea
* Palveluhenkinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Palkka: Kiinteä pohjapalkka + provisio
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Meritullintori 3, 00170 Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Silverskin Information Security Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
"Silverskin on kyberhyökkäysyhtiö, jonka tehtävänä on tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle. Hyökkäämällä paljastamme organisaatioiden puolustuksen tason ja autamme yrityksiä varustautumaan kyberuhkia vastaan. Ajattelemme kuin kriminaalit mutta olemme hyvällä asialla ja meillä on lupa toimia. Heimomme jäsenet ovat kiinnostuneita ja kokeilunhaluisia erilaisia tietoturva-asioita kohtaan. Näihin yhdistyy ongelmanratkaisutaito, looginen ajattelu sekä korkea etiikka. Olemme tiivis heimo itsenäisiä toimijoita, jotka uskovat itsensä haastamiseen ja jatkuvaan oppimiseen."