Ratkaisumyyjä kyberhyökkäysyhtiöön, Silverskin, Helsinki ja/tai etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021
Ammattimainen - riippumaton - eettinen - tätä on Silverskin. Etsimme nyt uutta myyjää edistämään heidän tavoitettaan tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle. Lue alta lisää ja hae heti!
KUVAUS
Ratkaisumyyjänä vastaat B2B-myyntiputken kokonaisvaltaisesta läpiviennistä aina uusasiakashankinnasta ammattitaitoiseen ratkaisumyymiseen ja suhteiden ylläpitoon. Rohkea työotteesi tuo sinulle asiakastapaamisia, joissa pääset kartoittamaan yritysten kyberuhkia ja heikkouksia. Tarjoat monipuolisia ratkaisuehdotuksia, varmistat tarjousten klousaamisen ja pidät huolen lämpimien asiakassuhteiden luomisesta sekä ylläpitämisestä. Tärkeimpänä työtehtävänäsi on kuitenkin pitkäjänteinen asiakassuhteista vastaaminen.

Mikäli olet vielä urasi alkutaipaleella, saat runsaasti tukea ja perehdytystä Silverskinin toimialaan, kokeneen kaverin mukaan tapaamisiin ja Silverskinin teknisten asiantuntijoiden tuen. Emme odota, että toimiala on sinulle täysin tuttu, mutta sinulla pitää olla intohimoa kyberuhkien kiehtovaan maailmaan! Toisaalta tehtävä tarjoaa haastetta myös kokeneelle kyberturvallisuuden asiantuntijalle, sillä tehtävänkuva muokkaantuu uuden myyjän kokemuksen ja asiantuntijuuden mukaan.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle
* Anti-korporaation matalan hierarkian ja yhteisöllisen tiimin
* Itsenäisen ja vastuullisen roolin B2B-myynnin parissa
* Perehdytyksen ja syväsukelluksen tietoturvan ja kyberturvallisuuden maailmaan
* Mahdollisuuden työskennellä sinulle parhaiten sopivassa ympäristössä joko vaikka täysin etänä, tai sitten toimistolla Kruunuhaassa
* Täyslaidallisen työsuhde-etuja, mm. liikuntaetu, lounasetu palkan päälle, laajan työterveyshuollon hammashoidon kera, myynnin koulutusohjelmia, netin ja puhelimen, vapaa-ajan vakuutuksia sekä tietenkin yhteistä tekemistä työporukalla - laneja, lautapeli-iltoja, laskettelumatkoja ym.

TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta ja prospektointi
* Asiakaskommunikaatio
* Asiakastapaamiset
* Tietoturva- ja kyberturvallisuusratkaisuiden myyminen
* Asiakassuhteiden ylläpitäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (esim. kaupallinen tai tekninen)
* Vähintään vuoden kokemus B2B-myynnistä
* Myyntihenkinen ja tuloshakuinen työote
* Kiinnostus tietotekniikkaan, tietoturvaan ja kyberhyökkäyksiin


Eduksi katsomme kaiken IT-alan osaamisen, koulutuksen, harrastuneisuuden tai työkokemuksen - varsinkin tietoturvan ja kyberturvallisuuden parissa.

Etsimämme henkilö on:


* Tuloskeskeinen
* Sinnikäs
* Itseohjautuva
* Rohkea
* Palveluhenkinen


Tarjoamme


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Palkka: Kiinteä pohjapalkka + provisio
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Meritullintori 3, 00170 Helsinki ja/tai joustava etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Silverskin Information Security Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
"Silverskin on kyberhyökkäysyhtiö, jonka tehtävänä on tehdä maailmasta turvallisempi paikka liiketoiminnalle. Hyökkäämällä paljastamme organisaatioiden puolustuksen tason ja autamme yrityksiä varustautumaan kyberuhkia vastaan. Työyhteisömme jäsenet ovat kiinnostuneita ja kokeilunhaluisia erilaisia tietoturva-asioita kohtaan. Näihin yhdistyy ongelmanratkaisutaito, looginen ajattelu sekä korkea etiikka. Olemme tiivis porukka itsenäisiä toimijoita, jotka uskovat itsensä haastamiseen ja jatkuvaan oppimiseen."
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1495676
  • Tehtäväalue: IT, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki