(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä / IPP Oy, Ylöjärvi
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

IPP on alueellinen ja monipuolinen ICT-palveluiden asiantuntija. Rakennamme turvallisen ja helpon valtaväylän monipuolisille ICT-ratkaisuille sekä yrityksiin, taloyhtiöihin ja julkiselle sektorille. Kotitalouksiin toteutamme vaativia digitaalisia ratkaisuja, jotka mahdollistavat älykkään asumisen ja elämisen sekä viihteellistävät perheiden arkea.

Yritysasiakkailleen IPP haluaa olla ykköskumppani, jolloin asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja me hoidamme kustannustehokkaasti siihen tarvittavat nopeat ja luotettavat tietoliikenne-, konesali- ja pilvipalvelut, käyttövalmiit IT-laitteet ja käyttäjätuen sekä valvonta- ja viestintäratkaisut yrityksen tarpeiden mukaisesti.

Toimintamme laajentuessa haemme nyt Ylöjärven alueen yritysmyyntiin tavoitteelliseen ja itsenäiseen työskentelyyn pystyvää ICT-palveluiden

RATKAISUMYYJÄÄ

Pidät ihmisten kohtaamisesta ja erilaiset yritykset erilaisine tarpeineen ovat mielenkiintosi kohde. Ymmärrät liiketoimintaa ja sinulla on kykyä tunnistaa asiakkaan tarpeet ja taitoa määritellä sekä tarjota juuri oikeita ratkaisuja IPP:n laajasta palveluvalikoimasta silloinkin, kun asiakkaasi ei vielä itse ole niitä tunnistanut. 

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä ja halua sekä kykyä aktiiviseen sekä itsenäiseen myyntiin. Paikallisen yrityselämän tuntemuksesta on luonnollisesti etua. Tarjoamme sinulle hyvät työvälineet ja ammattitaitoisen tiimin tuen.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi viimeistään 16.8.2019 hakupainikkeen kautta. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja tehtävistä antaa 1.8. alkaen seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta,
marja-leena.rautaparta(at)mps.fi.

IPP ykköskumppanina tarkoittaa turvallisuutta, taloudellisuutta ja monipuolisia asiantuntijapalveluita. www.ipp.fi