(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään teknisen mittausjärjestelmän parissa, jota käytetään niin taloyhtiöissä kuin teollisuudessakin. Emme edellytä aiempaa työkokemusta alalta, vaan arvostamme ennen kaikkea aktiivista ja rohkeaa asennetta!
Hae paikkaa viimeistään 31.1.2021
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset työskentelemään teknisen mittausjärjestelmän parissa, jota käytetään niin taloyhtiöissä kuin teollisuudessakin.
Työsi kehittyy osaamisen kasvaessa ja yritys kouluttaa sinulle tarvittavat tekniset tiedot työhösi. Alkuun kohderyhmäsi tulee olemaan isännöitsijät ja taloyhtiöt, ja myöhemmin tulet tekemään yhteistyötä myös urakoitsijoiden ja teollisuuden parissa.

Tarjoamme


* Upean tilaisuuden kehittyä myynnin ammattilaiseksi
* Työyhteisön, joka tukee teknisen asiantuntijuuden kasvattamisessa
* Kiinteän kuukausipalkan


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja.
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta, asiakkuussuhteiden ylläpito
* Teknisten mittausjärjestelmien sekä niihin liitettävien sovellusten esittely ja myynti

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävässä voi menestyä monella koulutus ja työkokemus taustalla, on mahdollista, että sinulla ei ole vielä alan kokemusta. Ei hätää, arvostamme ennen kaikkea intoa ja halua oppia!

Tehtävässä menestymiseen vaaditaan:


* Kiinnostusta myynnin työtehtäviin
* Aktiivista ja oma-aloitteista asennetta
* Rohkeutta ottaa kontaktia uusiin ihmisiin ja tahoihin
* Kiinnostusta teknisiä tuotteita kohtaan


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Ilmoitus on auki 31.1.2021 asti, haethan paikkaa ennen sitä.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on Suomalainen yritys, joka on toiminut alalla jo vuosikymmeniä. Kerromme yrityksestä mielellämme lisää hakuprosessin edetessä.