(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2019

Etsimme energistä ja tulosnälkäistä 

Ratkaisumyyjää Helsinkiin uusasiakashankintaan

  - Onko lompakkosi täynnä muovikortteja? Ja oikea kortti kotona silloin kun sitä tarvitset?

Meidän yhteistyökumppanilla on tähän ongelmaan ratkaisu!

Asiakkaamme on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ainutlaatuisia mobiilimarkkinoinnin työkaluja.

Heidän asiakasyrityksensä saavuttavat palvelun avulla myynnin kasvua, hankkivat lisää asiakkaita sekä parantavat jo olemassa olevien asiakkaidensa tyytyväisyyttä.

Haemme aktiivista ja aikaansaavaa henkilöä, jolla on kykyä hypätä asiakkaan saappaisiin ja löytää ratkaisu juuri heidän tarpeisiinsa. Etsimämme henkilö on voimakkaasti tuloshakuinen sekä luonteva verkostoituja. 

Näitä taitoja olet hyödyntänyt aiemmissa työtehtävissäsi, joissa olet jo päässyt hiomaan myyntitekniikkaasi tuloksellisen B2B-kenttämyynnin parissa. 

Työssä on välttämätöntä oman auton käyttömahdollisuus.

Kiinnostuitko? Hienoa!

Hakemuksen palkkatoiveineen voit jättää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.