(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä (Haku päättynyt)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Etsimme energistä ja tulosnälkäistä 

Ratkaisumyyjä

Helsinkiin yritysmyyntiin,

- Onko lompakkosi täynnä muovikortteja? Meidän yhteistyökumppanilla on tähän ongelmaan ratkaisu!

Asiakkaamme on suomalainen ohjelmistoyhtiö, joka kehittää ainutlaatuisia mobiilimarkkinoinnin työkaluja.

Tehtäväkenttääsi kuuluu uusasiakashankinta. Saat tehtävään hyvän perehdytyksen.

Tehtävässä menestymisen kannalta oleellista on, että olet luonteva verkostoituja ja että uskallat kontaktoida uusia yrityksiä.

Näitä taitoja olet hyödyntänyt aiemmissa työtehtävissäsi, joissa olet jo päässyt hiomaan myyntitekniikkaasi tuloksellisen B2B-kenttämyynnin parissa. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja esitystaidot sekä hyvä itseluottamus.

Työssä on välttämätöntä oman auton käyttömahdollisuus.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit jättää oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä jasmin.ekroos@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.