(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä FirstView:lle Helsinkiin!
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019
FirstView on juuri avannut uuden toimiston ja showroomin Arabia-keskukseen, Helsinkiin. Showroom on näyteikkuna yrityksen osaamiseen eli konkreettisiin asiakasratkaisuihin, joita ovat mm. modernit infonäytöt, taustamusiikki- ja analytiikkapalvelut. Pääkaupunkiseudun valloitus on käynnissä ja joukkoon haetaan uusia innokkaita ratkaisumyyjiä!
KUVAUS
Digitalisaatiosta on paljon puhetta, mutta FirstView:llä myös arjen tekoja. Myytäväksi saat palvelun, jolla asiakas parantaa viestintäänsä, säästää rahaa ja palvelee asiakkaitaan paremmin. Esimerkiksi timanttinen MediaCloud-sisällönhallintajärjestelmä on Firstin omaa suunnittelutyötä ja palvelulle on myönnetty Avainlippu-alkuperämerkki.
Toimit aktiivisesti uusasiakashankinnan, olemassa olevien asiakkaiden ja kasvavan kumppaniverkostomme kanssa.

Myyjänä olet ennen kaikkea asiakkaan liiketoiminnan kehittäjä ja tarjoat ratkaisuja, joilla asiat tehdään fiksummin. Asiakkaiden tarpeita kuunnellen käännät teknologian euroiksi ja tyytyväisiksi asiakassuhteiksi.

Asiakkaitasi ovat erityisesti kaupan alan yritykset, hotelli- ja ravintola-ala sekä hyvinvointipalvelut. Työssäsi tapaat useimmiten markkinoinnin osaajia, tietotekniikan parissa työskenteleviä ja liiketoiminnan edustajia.

Tarjoamme


* Hyvän perehdytyksen ja tuen huipputyypeistä koostuvalta tiimiltäsi
* Modernit tämän päivän ja tulevaisuuden trendituotteet
* Joustavat työajat
* Kannustavan ja motivoivan palkkausmallin
* Hyvät henkilökuntaedut
* Mahdollisuuden kehittää ja kehittyä

TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Rohkeus luoda uusia asiakaskontakteja ja ylläpitää heihin alusta alkaen hyviä suhteita
* Pitkäjännitteinen ja suunnitelmallinen malli työskennellä
* Oma työn organisointitaito
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Tässä työssä asenne, myyntihenkisyys ja innokkuus ratkaisee! Et tarvitse aiempaa vastaavaa työkokemusta, mutta katsomme sen ja myynnillisen tai teknisen koulutustaustan eduksi.

Muuta tietoa


* Aloitus: Työ alkaa heti, kun osapuolet ovat valmiita starttaamaan
* Kesto: Suorarekrytointi, vakituinen ja täysiaikainen
* Sijainti: Arabia-keskus, Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä FirstView:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille{target="_blank"}.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
FirstView{target="_blank"} on 14 henkilön kansainvälistyvä kasvuyritys, joka on vuodesta 2004 keskittynyt digital signage -ratkaisuihin. Jo 200+ yritystä käyttää FirstView:n info- ja mainosnäyttöjä tehostaakseen liiketoimintaansa.