(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä, digitaalinen markkinointi
MarkkinointiAkatemia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Nykyisen tiimimme vahvan tekemisen ansiosta etsimme nyt Turkuun uusia

RATKAISUMYYJIÄ

palvelemaan asiakkaitamme ja kasvattamaan myyntiämme yhdessä muun myynnin ammattilaista koostuvan tiimimme kanssa - tosissaan, mutta ei totisesti. 

Tiimissämme tehtäväsi on keskittyä uusasiakashankintaan ja digitaalisen markkinoinnin palveluiden tarjoamiseen koko Suomen alueella. Voit olla nuori tai jo myyntityöstä kannuksesi hankkinut ammattilainen. Tässä tehtävässä pääset toimimaan ammattitaitoisen ja luovan porukan kanssa, joka koostuu monipuolisen taustan omaavista alan tekijöistä. 

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on palava halu alaa kohtaan ja asenne kunnossa. Et pelkää tarttua puhelimeen ja myydä asiakkaille digimarkkinoinnin ratkaisuja. Sinulla on aito kiinnostus digitaalista markkinointia kohtaan ja haluat jatkuvasti kehittyä. Työssäsi voit kehittää sinulle ominaisia toimintatapoja ja oppia työkavereiltasi toimiviksi todettuja työkaluja onnistuneeseen myyntiin. Eduksi katsomme valmiutesi kasvotusten tapahtuvaan myyntityöhön.

Tarjoamme sinulle luotettavan ja kunnianhimoisen työyhteisön, joka muistaa pitää myös hauskaa. Kattavan koulutuksen ansiosta sinulla on mahdollisuus kasvaa yrityksen mukana alan kovimpaan kärkeen. Tuotteinasi ovat laadukkaat tuotteet, mm. Google, Bing, some-markkinointi, kotisivut, verkkokaupat sekä tekniset ja mainonnalliset ratkaisut. Palkkausmallimme on erittäin kannustava ja mediaaniansiomme myynnissä on vuoden jälkeen yli 5000 e/kk. Ennen kaikkea tarjolla on työ, johon voit itse vaikuttaa. 

Lisätiedot:

Suoritamme rekrytoinnit yhteistyössä Voiman kanssa. Täytä hakemuksesi alapuolella ja liitä mukaan ansioluettelosi.

Yhteyshenkilönä Voimassa toimii Jimi Ruotsalainen, p. 050 505 2998, jimi.ruotsalainen@voima.info.

Käynnistämme haastattelut jo hakuajan kuluessa, toivottavasti kuulemme sinusta pian!