(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisumyyjä, Cotral Lab Suomi
VPS Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020
Cotral Lab Suomi on työterveystoimialan kuulonsuojauksen uudistaja, joka myy Suomen markkinoilla yksinoikeudella ranskalaisen Laboratoire Cotralin kehittämän yksilöllisen kuulonsuojauksen ratkaisuja. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.cotral.fi

Koska toimintamme on ollut hyvässä kasvussa jo usean vuoden ajan, ja koska tähtäämme yhä korkeammalle, haemme nyt RATKAISUMYYJÄÄ vahvistamaan joukkoamme.

Tehtävänäsi on vastata Cotral Lab Suomen kuulonsuojauksen myynnistä Tampere-Hämeenlinna-Lahti akselilla. Myyntialuetta on mahdollista räätälöidä valittavan henkilön asuinpaikan mukaan. Asiakaskuntasi koostuu valmistavan teollisuuden yrityksistä. Työhön kuuluu aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin puhelimen ja asiakashallintaohjelman välityksellä. Lisäksi tapaat asiakkaita, neuvottelet sopimuksia sekä vastaat myynnin suunnittelusta ja aikatauluista.

Työtehtävä edellyttää itsenäistä ja aktiivista työotetta, järjestelmällisyyttä sekä hyviä ihmissuhdetaitoja. Tarvitset työssä hyviä projektinhallintataitoja. Kommunikoit ja verkostoidut luontevasti yritysten avainhenkilöiden kanssa. Pystyt kommunikoimaan kirjallisesti ja suullisesti englannin kielellä, ruotsin kielen taidon katsomme eduksi.

Odotamme sinulla olevan innostunutta otetta myyntityöhön sekä halua laadukkaaseen asiakaspalveluun. Asiakaskentän tuntemus ja työturvallisuusalan osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat kattavan koulutuksen ja perehdytyksen Cotral Labin tuotteisiin sekä myyntiprosessiin. Tärkeämpää on oma aktiivisuus, halu oppia ja motivoitunut asenne myyntityöhön!

Tarjoamme työhösi sekä Suomen että kansainvälisen tiimin tuen ja jatkuvan koulutuksen. Tehtävästä tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, joka koostuu pohjapalkasta sekä myyntiin perustuvasta reilusta provisio-osuudesta.

Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Tervetuloa edustamaan maailman suurinta yksilöllisten kuulonsuojainten valmistajaa!

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytoinnista antaa VPS Henkilöstöpalvelun yhteyspäällikkö Jasmina Vaakanainen, puh. 050 363 7050. Hae paikkaa täyttämällä hakemuksesi oheisesta linkistä tai osoitteessa vwww.vps.fi.