(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukonsultti
Accountor Enterprise Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Myynti-, markkinointi- ja asiakaspalvelukonsulttitiimiimme Helsingissä etsii kokenutta ja innokasta ratkaisukonsulttia asiakkaan liiketoiminnan kehittämistehtäviin hyödyntäen Microsoft Dynamics 365 -alustaa. Olisitko sinä oikea henkilö Accountor Enterpriseen kehittymään huippuosaajaksi monipuolisiin ja vaihteleviin projekteihin?

Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät tekevät asiakkaat tyytyväiseksi. Siksi meille on ensisijaisen tärkeää pitää huolta työntekijöistä, tiimit toimivat saumattomasti yhteen ja asiakaspalvelulähtöisyys näkyy kaikessa tekemisessämme. Odotammekin sinulta, että pystyt toimimaan itsenäisesti projekteissa ja kiinnostuksesi mukaan vastaamaan jostain isommasta kokonaisuudesta projektissa esim. markkinoinnista, asiakaspalvelukokonaisuudesta tai myyntiprosessin mallintamisesta. Sen lisäksi tunnet hyvin Dynamics 365 Customer Engagement -mukautustyökalut sekä ketterä- ja vesiputousprojektimallit ovat sinulle tuttuja. Ohjelmointiosaamisesta on työssä hyötyä ja roolia voidaan tarvittaessa muokata niin, että tätä osaamista pääsee hyödyntämään.

Jotta ratkaisukonsultin työ sujuu mallikkaasti, toivomme sinun

  • nauttivan ongelmanratkaisusta
  • sinulle ei tuota tuskaa muiden edessä esiintyminen
  • olet hyvä dokumentoimaan
  • sinulla on halu oppia uusia teknologioita  ja olet niistä kiinnostunut
  • olet kiinnostunut myynti-, markkinointi- ja asiakaspalveluprosesseista
  • puhut sujuvasti suomea ja englantia
  • kirsikkana kakun päälle Microsoftin sertifikaatti, esim. projektisertifikaatti

Meillä pääsee työskentelemään profiililta vaihtelevan kokoisissa projekteissa - muutamasta kuukaudesta usean vuosien jatkuviin kehitysprojekteihin. Saat ympärillesi 15 hengen tiimin, joka koostuu projektipäälliköistä ja ratkaisukonsulteista. Ratkaisukonsultilla on hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä joko tuotelähtöiseen tai projektihallinnalliseen suuntaan. Tarjoamme myös sisäisiä kehitysprojekteja- ja vastuita oman mielenkiinnon ja halun mukaan. Haluamme tarjota sinulle näköalapaikan liiketoiminnan kehittämiseen modernien teknologia-alustojen avulla, mahdollisuuden oppia alan parhailta asiantuntijoilta ja toimia uusimpien teknologioiden parissa. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Tutustu ratkaisukonsultin Johan Gäddan uratarinaan - miten Johan on viihtynyt meillä Accountor Enterprisessa https://www.accountorenterprise.fi/2018/05/25/johan-kertoo-tyostaan-tuoteasiantuntijana/

Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Project Quality and Competencies Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068 12.10 klo 12.30-13.30 ja 16.10 klo 10-11. Täytä hakemus osoitteessa 21.10 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.