(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukonsultti
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Haemme Customer Success -tiimiimme osaajaa, jolla on aktiivinen ote asiakastyöhön. Vastaat ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotoista, koulutuksista ja asiakkuuksista. Toimit projektipäällikkönä asiakkaidemme käyttöönotto- ja jatkokehitysprojekteissa. Pääset haastamaan itseäsi asiakascaseissa ja ratkaisemaan asiakkaiden tarpeita. Työskentelet osana 7 henkistä tiimiä.

Asiakkaamme ovat kasvavia suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Työssäsi ratkot yritysten liiketoiminnan haasteita ja tarjoat heille parhaita käytäntöjä. Osaat yhdistää tuotteidemme toiminnallisuudet asiakkaiden tarpeisiin. Odotamme sinulta proaktiivisuutta, vastuullisuutta ja kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti. Arvostamme kokemusta asiantuntija- tai projektiorganisaatioista mutta voit olla myös urasi alkuvaiheessa.

Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, positiivisuutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä. Tärkeää on, että viihdyt asiakasrajapinnassa, olet ratkaisukeskeinen ja sitoudut yhteisiin tavoitteisiin.

Olemme yksi alan arvostetuimmista työpaikoista. Työpaikka, jossa ideointi, inspiraatio, kunnianhimo ja menestys viihtyvät. Työpaikka, jossa työntekijöillämme on mahdollisuus tehdä päivittäin sitä mitä he rakastavat. Uskomme, että kun työntekijämme ovat tyytyväisiä, heillä on intohimoa tuottaa myös asiakkaillemme ratkaisuja, joiden avulla olemme aina kilpailijoita edellä. Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä.

Olemme kasvava yritys, jossa kehityt ja pääset eteenpäin. Työlläsi vaikutat tuhansien ihmisten päivään. Tule osaksi kasvutarinaa! Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Haku päättyy 28.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Jarmo Keltanen, jarmo.keltanen@visma.com, puh. 045 876 2972.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi