(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukonsultti, tilitoimistoasiakkaat
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.9.2018
Haluatko olla tehostamassa tilitoimistoasiakkaidemme arkea? Etsimme ratkaisukonsulttia Customer Success -tiimiimme toimimaan tilitoimistojen parissa. Tehtäviisi kuuluu ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotot, koulutukset ja olemassa olevien asiakkaiden konsultointi ValueFramen tehokkaampaan hyödyntämiseen tilitoimistoliiketoiminnan johtamiseksi.

Odotamme sinulta kokemusta taloushallinnon prosesseista ja tilitoimistojen liiketoiminnan kehittämisestä ja/tai johtamisesta. Kokemus asiantuntijayritysten toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kunnianhimoista, päämäärätietoista ja ratkaisukeskeistä otetta työntekoon. Persoonana olet aktiivinen joukkuepelaaja, mutta kykenet kuitenkin itsenäisiin suorituksiin ja viet asiat maaliin. Sinulta löytyy tahtoa syventää osaamista toiminnanohjauksen eri osa-alueilta yhteistyössä muiden ratkaisukonsulttien kanssa.

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi seitsemänä peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Tunnetko olevasi etsimämme asiakasrajapinnassa viihtyvä ratkaisukonsultti? Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Helsingissä. Työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa (1-2 pv/vko). Haku päättyy 28.10.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Manager Virpi Laine, virpi.laine@visma.com, puh. 044-7255 675.

Visma Solutions Oy auttaa jo yli 70 000 suomalaista yritystä optimoimaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Tuotteemme ovat markkinajohtajia kohderyhmissään taloushallinnossa, palkanlaskennassa, verkkolaskutuksessa, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksessa sekä sähköisessä allekirjoituspalvelussa. Kasvamme nopeasti ja meitä on tällä hetkellä jo yli 200 asiantuntijaa Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 760 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 6 700 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo yli 900. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi