(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukonsultti PreDesign
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.7.2018

Elisa Santa Monica Oy on turvallisiin tietoverkkoihin ja konesaleihin keskittynyt asiantuntijaorganisaatio. Käytössämme on paras teknologia, uusin tieto ja alan parhaat osaajat. Elisa Santa Monica on verkko- ja tietoturvateknologian sekä konesaliratkaisujen huippuosaaja ja edelläkävijä. Elisa Santa Monica Oy on osa Elisaa.

Me Elisalla tiedämme, että yritysasiakkaidemme liiketoiminta elää jatkuvassa muutoksessa, jolloin ketterät, modernit ja kokonaisvaltaiset Elisan ITC-ratkaisut toimivat kivijalkana asiakkaan liiketoiminnalle. Connectivity yksikössä vastaamme asiakkaiden tietoliikenne liittymistä, palveluista ja ratkaisuista. Connectivity asiantuntijapalvelut yksikkö vastaa myynnintuesta, ratkaisukonsultoinnista sekä teknisestä konsultoinnista yritysasiakkaille.

Haemme Elisan Yritysasiakkaat Connectivity Verkko- ja tietoturvapalvelut liiketoimintaan ratkaisukonsulttia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Helsinkiin. Verkot ja tietoturvaliiketoiminta-alueen palvelut pitävät sisällään mm. Yritysverkot, Internet, Asiakaslähiverkot, Langattomat verkot Sovellus Palomuurit, Konesaliverkot sekä infra kokonaisuuksia.

Tehtävän sisältö

Ratkaisukonsulttina vastaat kattavasti Verkot- ja tietoturvapalvelut -liiketoiminta-alueen palveluista. Keskityt erityisesti ratkaisumyyntiin, pre sales -ratkaisusuunnitteluun sekä myynnin tukeen. Vastaat, että myyntivaiheessa tarvittavat tuotokset, kuten ratkaisukuvaukset, suunnitelmat ja muu dokumentaatio on kunnossa. Tämä on takuu sille, että tarvittavat tuotteet ja palvelut voidaan hinnoitella ja myydä asiakkaalle ja toimittaa laadukkaasti. Sinulla on vahva vuorovaikutussuhde asiakkaidemme kanssa ja yksi oleellinen osa-alue roolissasi onkin ennakkovaikuttaminen, kun asiakas pohtii tarjouspyynnön sisältöä.

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä useiden sisäisten sidosryhmien, asiakkaiden sekä kumppaneiden kanssa, ymmärtäen laajasti edellä mainittujen palveluiden hyödyt asiakkaan liiketoiminnan kehittämisessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta asiakasverkkojen ja tietoturvapalveluiden myynnistä tai myynnin tuesta. Olet työskennellyt vastaavissa tehtävissä vähintään 5 vuotta ja sinulla on teknistä osaamista ja ymmärrystä tuotteistamme. Nautit asiakas- ja liiketoimintalähtöisestä työskentelystä ja osaat tarjota asiakkaillemme ratkaisuja, jotka tuottavat heille lisäarvoa. Ymmärrät vastuualueen tuotteet, palvelut, niiden hinnoittelun, markkinan hintatason ja tärkeimmät kumppanit. Kaupallinen tai tekninen koulutustausta on edellytys.

Sinulta toivomme

Olet pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja et hätkähdä pientä painetta. Olet luonteva asiakkaiden kanssa ja ymmärrät heidän tarpeita. Haluat uudistaa toimintatapoja ja kehittää toimintaamme. Nautit verkostoitumisesta ja sinulta luonnistuu myös esiintyminen. Viestit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Tarjoamme

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen toimenkuvan tietoverkkojen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa ja innovatiivisessa tiimissä. Elisa tarjoaa joustavat työskentelytavat, mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät Elisan yritysasiakkaiden parissa.

Kesälomien vuoksi lisätietoja tehtävästä voi kysellä 6.8. eteenpäin People Manager Satu Ollikaiselta (satu.ollikainen@elisa.fi tai 010 262 5419)