(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukonsultti kansainvälisiin ohjelmistoprojekteihin
Efima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2018

Oletko kansainvälisiin tehtäviin suuntautunut tiimipelaaja, joka tekee asiakkaasta onnellisen vankalla osaamisellaan ja rautaisella asiantuntijuudellaan?

Tule meille ratkaisukonsultiksi myyntihankkeisiimme työskentelemään modernin Dooap-ostolaskuohjelmistomme parissa. Dooap on Microsoft Azuresta toimitettava pilvipohjainen ratkaisu joka muuttaa organisaation käsityksen ostolaskuista. Toimit myös asiantuntijana käyttöönottoprojekteissa ja vastaat valitun ratkaisun suunnittelusta, määrittelystä ja toteutuksesta.

Työsuhde on vakituinen ja toimipisteesi Helsingin tai Tampereen ydinkeskustassa sijaitsevassa toimistossamme.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että

  • osaat suunnitella toimivan ostolaskuratkaisun, johon asiakas on huipputyytyväinen
  • hankinnasta maksuun -prosessi ja sen ohjelmistoratkaisut ovat sinulle tuttuja
  • hallitset hyvin Excelin ja Powerpointin, tiedät myös mikä on verkkolasku ja XML. Koodia sinun ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa.
  • omaksut nopeasti uusia asioita, haluat oppia lisää ja olet valmis tarttumaan monipuolisiin tehtäviin asiakastoimeksiannoissa ja kehitysprojekteissa
  • olet fiksu ja aikaansaava
  • olet joustava työaikojen suhteen (työskentelemme usein USA:n aikavyöhykkeiden asiakkaiden kanssa)
  • olet tiimipelaaja ja viestit erittäin sujuvasti englanniksi sekä suomeksi
  • sinulla on soveltuva korkeakoulutus (esim. DI, KTM, tradenomi tai AMK-insinööri)

Meillä ihmiset viihtyvät ja tuottavat asiakkaille loistokokemuksia. Kuuntelemme paitsi asiakasta, myös toisiamme. Työtä tehdään yhdessä tietoa ja osaamista jakaen. Meillä on rohkeutta onnistua ja myös kyseenalaistaa. Ihmiset ovat meillä keskiössä ja jokainen saa olla juuri sellainen kuin oikeasti on.

Tämä työ on sinua varten, jos olet kiinnostunut kehittämään itseäsi ja menestymään työssäsi. Sinulle tyytyväinen asiakas on intohimo ja määränpää. Olemme edelläkävijäyritys, jossa tukenasi ovat Suomen parhaimmistoa olevat liiketoiminnan ja pilvipalveluiden kehittämisen ammattilaiset. Pääset mukaan edistämään asiakkaidemme bisnestä viimeisimmillä työkaluilla ja menetelmillä.

Lähetä hakemuksesi, CV/kattava LinkedIn-profiili ja palkkatoiveesi 30.5.2018 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Manager Vesa-Pekka Laakso. Vesa-Pekan tavoitat sähköpostitse osoitteesta vesa-pekka.laakso@efima.com tai puhelimitse pe 18.5. klo 13-15 numerosta 040 051 4560.