(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2018

Barona on rekrytoinnin ja muuttuvan työelämän henkilöstöratkaisujen asiantuntija. Yhdistämme työn ja sen tekijän. Asiakkaillemme tarjoamme näkemyksellisen kumppanuuden sekä ratkaisut, jotka varmistavat yrityksen kilpailukyvyn tulevaisuudessakin.
Etsimme asiakasrajapinnassa viihtyvää ja tiimityöstä nauttivaa RATKAISUKESKESKEISTÄ MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ rakentamaan kanssamme Barona HR & Financen tarinaa.

Ratkaisumyynnin ammattilaisena teet vahvaa ja systemaattista myynti- ja vaikuttamistyötä asiakkaissa, rakennat luottamusta, ja tavoitteellisena ihmisenä haluat klousata kaupat kotiin. Olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin heidän tarpeiden kartoittamiseksi ja teet räätälöityjä tarjouksia HR-ratkaisujen parissa, kattaen monipuoliset rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja rekrytointimarkkinoinnin palvelut. Koordinoit yhteydenottopyyntöjä niin ulkoisilta kuin sisäisiltäkin sidosryhmiltä nopeasti ja tehokkaasti ja pyrit löytämään parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Aktiivinen työote ja jatkuva verkostoituminen ovatkin tärkeässä roolissa työssäsi.

Henkilönä olet myyntihenkinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua Baronan laaja palvelutarjoama sekä halu tuottaa asiakaslähtöisiä ratkaisuja. Sinulla on jo kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja asiakassuhteiden hoitaminen onnistuu suomen kielen lisäksi myös hyvällä englannin kielellä jatkuvasti kansainvälistyvässä ympäristössä. Henkilöstöpalvelualan tuntemisesta on ehdottomasti hyötyä, mutta kehityshakuinen asenne ja taito omaksua uutta ovat sitäkin tärkeämpiä. Ajokortti ja oma auto ovat välttämättömiä tehtävän hoitamisessa.

Barona tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä energisessä, ammattitaitoisessa ja eteenpäin katsovassa tiimissä. Yhdessä tekeminen, rohkeus sekä vapauden ja vastuun periaatteet muodostavat kulttuurimme kulmakivet. HR & Financen tiimissä työskentelee lisäksi kahdeksan rekrytoinnin ja asiakastyön ammattilaista. Olemme osa isompaa Bravedo-yhteisöä. Ison yhteisön etu on laajat urakehitysmahdollisuudet myös eri toimialoilla.

Oletko etsimämme myyntipäällikkö? Jos kiinnostuit, lähetä CV ja hakemuksesi urapalvelumme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 18.11. Haastatteluja järjestetään jo hakuajalla ja aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa HR & Financen palvelujohtaja Pirjo Misenko, 050 596 0616, parhaiten tavoitettavissa tiistaina 13.11. klo 13-14.