(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö Turun Messukeskukseen
Turun Messukeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2018
Turun Messukeskus Oy
Turun Messukeskus on Varsinais-Suomen johtava messu- ja näyttelytoimintaa harjoittava palveluyritys. Liiketoimintaamme kuuluvat messujen ohella tilojen vuokraus erilaisia tapahtumia, kongresseja ja messuja varten sekä näihin liittyvän tekniikan ja osaamisen markkinointi.
Turun Messukeskus Oy järjestää vuosittain 10-15 omaa tapahtumaa ja tämän lisäksi keskuksessa järjestetään parisataa muuta tilaisuutta, kuten kokouksia ja juhlia. Yhtiön oman vakituisen henkilökunnan määrä on 22 ja yrityksen liikevaihto n. 4 miljoonaa euroa. Turun Messukeskuksen Oy: n pääosakas on Turun kauppakamari. Turun Messukeskus on yksi Suomen suurimmista messujärjestäjistä. Yritys on Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry:n jäsen. www.turunmessukeskus.fi
Toimenkuva
Hei Sinä voittamista janoava myynnintekijä, joka haluat osaltasi rakentaa menestystarinaa päivästä toiseen! Tavoittelemme Sinua, joka mietit joko seuraavaa askelta myyntiurallasi tai sitä kuinka pääsisit hyödyntämään myyntiosaamistasi erilaisissa toimintaympäristöissä ja mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa. Vastineeksi me tarjoamme vahvan ja hyvämaineisen työnantajan, jolla on selkeää kasvupotentiaalia sekä mahdollisuuden nähdä konkreettisesti työsi tulokset. Toimit osana Messukeskuksen myyntiorganisaatiota ja Sinun tehtäväsi on osaltasi varmistaa yrityksen menestyminen nykyisten ja uusien asiakkuuksien kautta tulevan myynnin kautta.

Mistä on kysymys?
• Tavoitteellisen myynnin toteuttaminen puhelinmyynnin sekä asiakastapaamisten kautta
• Aktiivinen ja säännöllinen yhteydenpito monipuoliseen toimintaympäristöön
• Messutapahtumien kokonaisvaltaisen konseptin myynti
Odotamme sinulta
• Kaupallista koulutusta
• Näyttöä menestyksellisestä BtoB myynnistä
• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
• Positiivista asennetta
• Oman ajoneuvon käyttömahdollisuutta
• Lisäetua tuo ruotsin kielen hallinta
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle kuukausipalkan lisäksi tulokseen perustuvan myyntiprovison, savuttoman työympäristön sekä kannustavan myyntitiimin tuen. Sillä mistä olet tulossa tai mikä on taustasi ei niinkään ole merkitystä, vaan se ratkaisee, minne olet menossa ja mitä olet valmis tekemään sen eteen. Helppoa emme väitä tulevan työtehtäväsi olevan, mutta palkitsevaa tämä työ on, kun sinua motivoi voittaminen, asiakkuuksien monipuolisuus, halu kehittyä ja vastuun ottaminen.

Halutessasi kuulla vielä lisää tehtävästä, olemme puhelinsoiton päässä
Vesa Suominen 040 307 5011 tai Aivi Elo 040 307 5014.

Hakuaikaa on 18.02. 2018 asti, mutta pyrimme etenemään haussa ketterästi ja haastattelemmekin hakijoita jo hakuaikana. Älä siis aikaile vaan jätä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään ja muista liittää mukaan CV ja palkkatoiveesi!
Kesto
yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.