(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö Baronaan
Barona Sisä-Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Etsinnässä myyntipäällikkö, joka tykkää työskennellä asiakasrajapinnassa ja nauttii yhdessä tekemisestä, mistä me täällä Baronalla tykkäämme. Olisitko juuri sinä tämä uusi ja etsinnässä oleva baronalainen? Haemme nimittäin ratkaisukeskeistä myyntipäällikköä rakentamaan kanssamme Baronan myynnin & kaupan sekä HR & financen tarinaa.

Me täällä Baronalla olemme tottuneet tekemään vahvaa ja systemaattista myynti- ja vaikuttamistyötä asiakkaissa. Se tarkoittaa luottamuksen rakentamista sekä tavoitteellista asiakkaiden palvelemista heidän tarpeissaan. Työ on totta kai myös uusasiakashankintaa, vaikka olemassa olevien asiakkaiden tarpeet koetaankin tärkeäksi. Molemmat osapuolet tarvitsevat parasta mahdollista palvelua.

Myyntisalkussasi sinulla on Baronan loistavat palvelut ja tuotteet, joihin kuuluvat esimerkiksi monipuoliset rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja hakijamarkkinoinnin palvelut. Tehtävä ei pidä sisällään pelkästään asiakkaiden tapaamisia, vaan odotamme sinulta myös halukkuutta kohdata meille tärkeimpiä asiakkaita eli työnhakijoita ja työntekijöitämme. Aktiivinen työote ja positiivinen tekemisen asennoituminen työhön ovat tärkeässä roolissa työssäsi.

Ihmisenä odotamme sinun olevan tuloshakuinen tiimipelaaja, jolla on kyky omaksua Baronan monipuolinen palvelutarjoama sekä halu tuottaa eritoten asiakaslähtöisiä ratkaisuja kaupan ja taloushallinnon asiakkaille. Toivomme että sinulla olisi kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä ja sitä kautta myös asiakassuhteiden hoidosta. Työkielenä puhumme pääosin suomea, mutta työssäsi tarvitset englannin kieltä niin asiakasneuvotteluissa kuin työntekijä-/työnhakijakeskusteluina.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta henkilöstöpalvelualalta, mutta se ei ole valinnan ykköskriteeri. Myynnin ja kaupan -alojen sekä HR- ja Financen työtehtävien tunteminen katsotaan valittavalle henkilölle suureksi eduksi. Kehityshakuinen asenne ja kyky omaksua uutta ovat ominaisia luonteenpirteitä tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa. Tehtävän hoitaminen edellyttää liikkumista ja siten oman auton käyttömahdollisuutta.

Kannattaa hakea tätä tehtävää mahdollisimman nopeasti, sillä haastatteluja järjestetään jo hakuaikana. Paikka täytetään mahdollisimman nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Anu Päivinen 050 511 9752.