Ratkaisukeskeinen asiakaspalvelija, Diversey
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021
Innostutko asiakaspalvelutehtävistä löytäen niistä itsellesi aina uutta ammennettavaa? Kiinnostaisiko työskentely asiantuntevassa tiimissä B2B asiakaspalvelijana? Jos olet iloisella asiakaspalveluasenteella varustettu ratkaisukeskeinen, oma-aloitteinen ja proaktiivinen persoona, lue lisää alta ja hae paikkaa heti!
KUVAUS
Etsimme asiakkaallemme edistyksellisten puhdistustuotteiden ja -laitteiden pariin teknistä asiakaspalvelijaa, jolla on jo hieman aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä. Tähän tehtävään sopiva henkilö kokee merkityksellisyyttä mahdollistaessaan asiakkaille huippuluokan asiakaskokemuksen. Tehtävässä tulet työskentelemään Academic Workin konsulttina puhdistus- ja hygieniaratkaisujen markkinajohtajayrityksessä Diverseyllä.
TYÖNKUVA
Asiakaspalvelijana olet tärkeä osa tiimiä. Kehityshaluisella toiminnallasi ja positiivisella asenteellasi edustat koko yritystä. Pääsääntöiset työtehtäväsi keskittyvät kommunikointiin yritysasiakkaiden ja sidosryhmien kanssa sekä monipuolisiin toimistotehtäviin. Päivittäinen työaika on 8-16.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Palvelupyyntöjen vastaanottaminen puhelimitse ja sähköpostitse
* Tekninen tuki puhelimitse ja palvelupyyntöjen välittäminen eteenpäin
* Huoltojen koordinointi yhteistyötahojen kanssa
* Varaosien tilaukset ja toimitukset
* Pakettien vastaanotto ja lähettäminen
* Yleinen asiakkaiden hallinta
* Laskutus

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja soveltuva koulutustausta
* Iloinen ja oma-aloitteinen asiakaspalveluasenne
* Motivaatiota uuden oppimiseen
* Hyvää paineensietokykyä ja ongelmanratkaisutaitoja
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Tähän tehtävään haemme henkilöitä persoona edellä! Edellä olevien lisäksi eduksesi katsomme kokemuksen vastaavista tehtävistä, SAP-järjestelmän hallinnasta sekä teknisestä osaamisesta.

Muuta tietoa:


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Työmäärä: Kokoaika, 37,5h/viikko
* Kesto: 9 kk, mahdollisuus keskustella jatkosta joko Academic Workin tai Diverseyn palveluksessa
* Sijainti: Helsinki
* Palkka: Sopimuksen mukaan
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Diversey on puhdistus- ja hygieniaratkaisujen markkinajohtaja Suomessa. Diverseyn tavoitteena on suojella ihmisiä ja huolehtia heistä päivittäin, ja yritys tekee tämän tarjoamalla edistyksellisiä ja innovatiivisia puhdistus- ja hygieniaratkaisuja maailmanlaajuisesti asiakkailleen. Diversey on tutkitusti ammattilaisasiakkaiden erittäin korkealle arvostama palveluntarjoaja ja Suomessa alan markkinajohtaja. Suomessa Diverseyn palveluksessa on noin 80 henkiloa ja globaalisti noin 9000.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496429
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki