(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuhenkinen ja myynnillinen henkilö
Poolia IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Esittely

Haemme asiakkaallemme ratkaisuhenkistä ja myynnillistä henkilöä kasvamaan ratkaisumyynnin ammattilaiseksi!

Omaat jo vähän kokemusta myynnistä ja asiakaskontakteista (B2B/B2C), mutta valmis tekijä sinun ei tarvitse olla.

Asenne ratkaisee!

Työpaikka sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Espoossa, Turunväylän varrella.

Työtehtävät

On tullut aika vahvistaa kahden hengen myyntitiimin resursseja!

Tulet hoitamaan itsenäisesti omaa asiakasputkeasi, kontaktoit prospekteja, teet tarjouksia ja cloussaat asiakkuuksia. Jokainen päivä opettaa sinulle uutta alasta ja asiakkaittesi liiketoiminnasta. Parhaisiin tuloksiin pääset aidolla kiinnostuksella ja innostuksella asiakkaitasi kohtaan.

Saat tukea oppimiselle, myyntiprosessin luomiselle ja oman asiakasportfoliosi kasvattamiselle. Asiakaskäynneillä käyttekin aluksi yhdessä asiantuntijoiden kanssa.

Edellytykset

Jokainen myyjä on erilainen persoona ja myös tähän joukkueeseen mahtuu erilaisia pelaajia!

Rakastat kaupanteon mahdollisuuksia, olet sinnikäs ja luova sekä omaat nälkäisen ja kilpailuhenkisen asenteen. Nautit jokaisesta onnistumisesta etkä lannistu helposti. Kunnioitat työkavereitasi ja pelaat heidän kanssaan saumattomasti yhteen.

Etsimme aloitteellista ja itsenäistä tekijää, jolle on luontaista tehdä myyntiä hyvällä sykkeellä ja draivilla. Luuriin tarttuminen on sinulle luontaista ja sinulta löytyy halua kasvaa huippumyyjäksi. Huomaathan, että tarvitset työssäsi erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi.

Asenne liikkumiselle tulee olla myönteinen, sillä myyntialueena toimii koko Suomi. Käynnit arvioidaan kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Et tarvitse omaa autoa, mutta ajokortti olisi hyvä olla olemassa!

Edut

Haluamme auttaa sinua oppimaan ja menestymään!

Yritys tarjoaa matalan organisaation sekä kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Toimitilat sijaitsevat Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Pohjapalkan lisäksi saat provisiota, joten kuukausiansiosi suuruuteen pääset vaikuttamaan omalla panoksellasi!

Saat tukea tiimiltäsi ja koko organisaatiolta päivittäiseen työhösi. Sinua kannustetaan kehittymään työssäsi ja etenemään urallasi!

Lisätiedot

Hae tehtävään lähettämällä ansioluettelosi ja hakemuksesi sekä palkkatoiveesi hakuohjeidemme mukaan. Rekrytointia hoitaa kumppanimme Poolia IT Oy/Sanna Majava, sanna@poolia.fi.

Haastattelut käynnistyvät välittömästi, joten haethan nopeasti!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Käyttöehdot ja rekisteriseloste

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter