(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuasiantuntija
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Haemme Kevan työkyvyttömyysratkaisuyksikköön ratkaisuasiantuntijaa/-asiantuntijoita työkyvyn arviointiin. Kevassa saat näköalapaikan julkisen alan työeläkevakuuttamiseen ja työtehtävän, jolla on merkitystä. Bonuksena tulee mukava työyhteisö ja kivat työkaverit.

Ratkaisuasiantuntijana tehtäväsi on

  • arvioida työkyvyttömyyseläkettä hakevien henkilöiden työkykyä yhteistyössä Kevan asiantuntijalääkäreiden ja kuntoutusasiantuntijoiden kanssa
  • tehdä ratkaisu eläkkeen myöntämisestä tai hylkäämisestä
  • antaa yksilöllisesti perusteltu eläkepäätös ja tarvittaessa päätös oikeudesta ammatilliseen kuntoutukseen.

Lisäksi tehtävään kuuluu asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköisten viestintäkanavien kautta.

Olet työtä pelkäämätön ja siedät hyvin ajoittaista töiden ruuhkautumista. Hallitset yksityiskohtia ja hahmotat kokonaisuuksia sopivassa suhteessa. Olet valmis työn tekemistapojen ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen ja uudistamiseen. Teet sujuvasti yhteistyötä Kevan muiden asiantuntijoiden kanssa ja asiakkaan näkökulma on päivittäin työssäsi läsnä. Kirjallinen viestintäsi on hyvää ja selkeää.

Työeläkkeet eivät ole sinulle aivan vieras maailma. Toivomme sinulta työeläkealan tai muun sosiaaliturvan tuntemusta tai työkokemusta. Lisäpisteitä saat, jos hallitset myös ruotsin kielen.

Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kykyä itsenäiseen ratkaisutyöhön.

Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat 25.2. alkaen

eläkejohtaja Merja Paananen, merja.paananen@keva.fi
puh. 010 614 2759 tai 040 8220 735 ja

ratkaisupäällikkö Maija Kinni-Eloranta, maija.kinni-eloranta@keva.fi
puh. 010 614 2756 tai 050 531 7376.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV ilman todistusjäljennöksiä perjantaihin 8.3.2019 klo 16.00 mennessä. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan mennessä saapuneet hakemukset.