(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuasiantuntija, Muhos
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Haemme Kelan Pohjoisen vakuutuspiirin työ- ja toimintakykyetuuksien Muhoksen toimistoon määräaikaista ratkaisuasiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.4. – 30.6.2019. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Tehtäviisi kuuluu kuntoutuslaskujen valmistelu-ja ratkaisutyö sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Sinulla on vähintään tehtävään soveltuva ammatillinen tai korkeakoulututkinto. Osaat ajatella asiakaslähtöisesti, pidät nopeatempoisesta työstä, pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä rohkeasti ja olet joustava, yhteistyökykyinen sekä ripeä tiedonhaussa. Osaat myös priorisoida töitäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin työtilanteisiin ja työtehtäviin nyt ja tulevaisuudessa. Et pelkää rutiineja, sinulla on tuloksellinen, tavoitteellinen ja laadukas työote ja suhtaudut myönteisesti tavoitteiden asettamiseen ja niiden seuraamiseen. Katsomme eduksi kielitaidon ja työkokemuksen vastaavista tehtävistä.

Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja vastuullisia työtehtäviä mukavassa työyhteisössä. Lisäksi tarjoamme sinulle lounasedun ja muita ison talon etuja.

Palkka on alkaen 2 221 e/kk.

Lisätietoja antaa keskuksen päällikkö Jaana Wentin, puh. 040 159 6101.

  • viimeinen hakupäivä 14.2.2019
  • viitekoodi U0119-059

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.