(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuasiantuntija Espooseen
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2019

Etsimme terveydenhuollon tiedonhallintajärjestelmien parissa vaikuttavalle asiakkaallemme ruotsinkielentaitoista Java-ohjelmointia ymmärtävää koodaavaa ratkaisuasiantuntijaa


Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa huolehtien käyttöönottoprojektien ja asiakastoimeksiantojen sujuvuudesta. 

Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja vaikuttamaan omaan työhösi. Konsultoit ruotsalaisia kollegoitasi ja etsit asiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit tehdä määrittelyjä ja välillä koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan. Osallistut määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaan kanssa.

Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä Javasta ja SQL-tietokannoista sekä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisukykyä. Voit olla jo pidempään kokemusta kerryttänyt tai uran alkuvaiheessa oleva tekijä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Osaamista Javasta sekä SQL-tietokannoista
  • Intoa toimia asiakasrajapinnassa
  • Ongelmanratkaisutaitoa
  • Sujuvaa ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme osaamisen JavaSciptista.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • Nuorekkaan ja innokkaan työyhteisön
  • Yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja saada oman kätesi jäljen näkyviin
  • Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan modernin toimiston, josta löytyy myös sauna ja kuntosali

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 7.10.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Recruiter Sanna Minkkinen, p. 040-185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi


Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.