(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuasiantuntija Espooseen
Whitelake Software Point Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Etsimme asiakkaallemme Software Pointille ruotsinkielentaitoista Java-ohjelmointia ymmärtävää koodaavaa ratkaisuasiantuntijaa. Tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa huolehtien LabVantage LIMS -käyttöönottoprojektien ja asiakastoimeksiantojen sujuvuudesta. LabVantage LIMS -tuote on web-pohjainen, maailman johtava laboratorioiden tiedonhallintajärjestelmä, johon sinut perehdytetään työsuhteen alussa. Teet tärkeää ja merkityksellistä työtä Software Pointin asiakkaille, sillä järjestelmällä on suuri merkitys yritysten päivittäiselle toiminnalle.

Työskentelet 6-12 hengen tiimissä, jossa jokainen pääsee laittamaan kätensä saveen asiakasprojekteissa. Pääset työskentelemään itsenäisesti ja vaikuttamaan omaan työhösi. Konsultoit ruotsalaisia kollegoitasi ja etsit asiakkaille parhaan mahdollisen ratkaisun. Voit tehdä määrittelyjä ja välillä koodata tai konfiguroida järjestelmää asiakkaan tarpeiden mukaan. Osallistut määrittely-, työ- ja projektipalavereihin asiakkaan kanssa.

Software Pointin asiakkaat ovat eri alojen yrityksiä Pohjoismaissa, mutta myös maailmalla. Työskentely tapahtuu sekä asiakkaiden luona että Softwaren Pointin omalta toimistolta Espoon Tapiolasta käsin. Työssä menestyminen vaatii ymmärrystä Javasta ja SQL-tietokannoista sekä asiakaslähtöistä ongelmanratkaisukykyä. Voit olla jo pidempään kokemusta kerryttänyt tai uran alkuvaiheessa oleva tekijä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Osaamista Javasta sekä SQL-tietokannoista
  • Intoa toimia asiakasrajapinnassa
  • Ongelmanratkaisutaitoa
  • Sujuvaa ruotsin, suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme osaamisen JavaSciptista.

Software Point tarjoaa sinulle:

  • Nuorekkaan ja innokkaan työyhteisön
  • Yhteiskunnallisesti merkityksellisen työn
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja saada oman kätesi jäljen näkyviin
  • Hyvien kulkuyhteyksien päässä sijaitsevan modernin toimiston, josta löytyy myös sauna ja kuntosali

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 29.4.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen p. 040 185 8710. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi.