(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuasiantuntija, Espoon johtamisen ja talousohjauksen järjestelmät
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2021

Espoon johtamisen ja talousohjauksen järjestelmät ovat uudistumassa kokonaisuudessaan ja tässä tehtävässä vastaat tämän alueen järjestelmien elinkaaren hallinnasta ja kaikista siihen liittyvistä tehtävistä kuten sisäisten asiakkaiden ja ulkoisten toimittajien hallinnasta, järjestelmien talouden sekä niiden kehityksen ja ylläpidon hallinasta.


Tehtävään kuuluvat vastuut sisältävät mm. seuraavia tehtäväkokonaisuuksia sinulle nimettävien järjestelmien ja alustojen osalta:
- Toimialayhteistyö/asiakkuudenhallinta
- Toimittajahallinta
- Toiminnan suunnittelu ja järjestelmien taloudenhallinta sisältäen budjetoinnin
- Ylläpidon ja pienkehityksen hallinta
- Osallistuminen hankintoihin, kilpailutuksiin ja niihin liittyviin kehityshankkeisiin

Työpaikan nimi: Tietojärjestelmäpalvelut
Tehtävän nimike: Ratkaisuasiantuntija

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto


Tehtävässä arvostamme:
-Kokemusta tietojärjestelmien ylläpidon ja kehityksen vastuutehtävistä
- Kokemusta IT-palvelunhallinnasta, -toiminnansuunnittelusta ja -taloushallinnasta sisältäen budjetoinnin
- Kokemusta IT-sopimuksista. -hankinnoista ja -kilpailutuksista
- Kykyä ja halua ottaa kokonaisvastuu nimetyistä johtamisen ja talousohjauksen alueen järjestelmäkokonaisuuksista
- Kokemusta palvelupohjaisista tietojärjestelmäratkaisuista ja integraatioista sekä ymmärrystä ICT-arkkitehtuureista ja teknologiatrendeistä
- Ymmärrystä taloushallinnon prosesseista ja kiinnostusta niiden kehittämiseen yhdessä taloushallinnon ammattilaisten kanssa
- Palveluhenkisyyttä ja asiakeskeistä lähestymistapaa sekä sujuvia yhteistyötaitoja
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen puhuttua sekä tekstintuottamisen taitoa
- Kehitysorientoitunutta ja ratkaisukeskeistä asennetta sekä tuloshakuista ja määrätietoista työskentelyotetta
- Paineensietokykyä ja kykyä sopeutua jatkuvaan muutokseen

Tarjoamme sinulle:
- Mahdollisuuden päästä mukaan näköalapaikalle yhteen Espoon merkittävimmistä digitalisoinnin kärkihankkeista, missä uudistamme keskeisiä johtamisen ja talousohjauksen prosessejamme sekä erityisesti korvaamme niitä tukevia legacy-järjestelmiämme moderneilla ja jatkuvasti kehittyvillä SaaS- ja PaaS-ratkaisuilla.
- Erittäin laajan ICT-ympäristön, joka haastaa sopivasti: IT-infraa, järjestelmiä ja integraatioita, pilvipalveluita, analytiikkaa, robotiikkaa, laajoja projekteja ja prosessien kehitystä.
- Suuren ja vakaan työnantajan, jolla on hyvä maine kuntapuolella kasvavana kaupunkina sekä halua tehdä asioita uudella tavalla.
- Oppimiseen kannustavan ympäristön: henkilökohtaisia koulutuksia, kokeiluja, uusia teknologioita, oppimista kollegoilta, yhteistyökumppaneilta ja konsulteilta.
- Nykyaikaisen työympäristön ja toimivat etätyöratkaisut, viihtyisän avokonttorin covid-tilanteen salliessa, hyvät kulkuyhteydet, sijainnin juna-aseman vieressä ja ilmaisen parkkitalon.


Espoon kaupungin Tietohallinto on keskitetty tietohallintoyksikkö, joka kehittää ja järjestää IT-palveluja Espoon kaupungin organisaation, luottamushenkilöiden, konserniyhteisöjen ja kuntalaisten tarpeisiin. Toimintamme perustuu ulkoistetun IT-palvelutuotantomme ja IT-palveluidemme hallintaan ja kehittämiseen. Haluamme lisäksi uudistaa IT-ympäristömme arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisuja. Uskomme, että laadukas ja tuloksellinen tietohallintotoiminto tarvitsee kehittyäkseen vahvaa IT-alan ammattiosaamista.