(Poistunut julkaisusta)

RATKAISUARKKITEHTIA
Oy Apotti Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

 

 

Haluatko olla mukana rakentamassa maailman ensimmäistä sosiaali- ja terveydenhuollon yhdistävää asiakas- ja potilastietojärjestelmää?

Jos nautit merkityksellisestä työstä yhtä paljon, kuin huippuammattilaisten joukossa työskentelemisestä - Apotti on oikea paikka sinulle! Teemme apottilaisina muutosta, jonka tarkoituksena on parantaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja palveluja.

Toimipaikkamme on tällä hetkellä Helsingin Vallilassa, mutta muutamme syksyllä Pitäjänmäkeen uudistettuihin toimitiloihin.

 

Haemme nyt joukkoomme

RATKAISUARKKITEHTIA

vastuualueenaan sosiaali- ja terveydenhuollon hallinnolliset toiminnallisuudet toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

 

Apottilaisena tuet hankkeen onnistumista ja järjestelmän jatkokehitystä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kehittämisasenteesi ja kiinnostuksesi sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaan on meille tärkeää. Etsimme ratkaisuarkkitehtiä, jolla on halua olla mukana ottamassa käyttöön ja kehittämässä modernia ja mukautuvaa asiakas- ja potilastietojärjestelmää.

Osallistut yhdessä muun arkkitehtitiimin kanssa Epic-järjestelmän sovittamiseen Suomalaiseen sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmään. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kehityshankkeiden ratkaisukuvausten suunnittelu ja osallistuminen päätöksentekoon.

Odotamme sinulta:

 • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja toisaalta tiimityöhön
 • Terveyden- ja sosiaalihuollon hallinnollisten järjestelmien ja toiminnan tuntemusta ja työkokemusta (esimerkiksi jostakin seuraavasta osa-alueesta: laskutuksen ja maksatuksen prosessit, hoitoilmoitukset, palvelutapahtumat tai organisaatiorakenteiden hallinnointi)
 • Käsitystä järjestelmäkehityksestä ja sovellusarkkitehtuurin kehittämisestä
 • Laatuorientoituneisuutta
 • Ratkaisukeskeisyyttä ja järjestelmällisyyttä
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii laajan perehtyneisyyden terveydenhuollon ja sosiaalihuollon toimintaan ja lainsäädäntöön. Sopivalla henkilöllä on useamman vuoden työkokemus terveyden- ja/tai sosiaalihuollon hallinnon tehtävistä, sekä kokemusta asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittämisestä. It-alan työkokemus katsotaan eduksi. Meille on tärkeää, että työskentelyotteesi on ratkaisuhakuinen ja asioita edistävä. Koethan omaksesi dynaamisen työskentely-ympäristön ja arvojemme mukaisen uudisraivaajahenkisen toimintakentän muutoksessa olevalla toimialalla.

Toimimme yhdessä tuloksentekijöinä - tuomme käyttöön parhaat käytännöt ja reagoimme nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Ethän siis hätkähdä tapahtumarikkaasta arjesta ja nopeatempoisesta rytmistä!

Tarjoamme sinulle:

 • Yrityskulttuurin, jossa toimimme luotettavina kumppaneina sekä sidosryhmille että toisillemme, tehden asiantuntevasti ja ammattitaidolla sen, mitä lupaamm
 • Työyhteisön, joka kannustaa onnistumiseen aidolla yhteistyöllä
 • Mahdollisuuden työskennellä vauhdikkaasti kehittyvässä yrityksessä, joka rakentaa ja tuottaa ainutlaatuiset sote-tietojärjestelmäpalvelut asiakkaillemme
 • Mainion oppimis- ja kehittymisympäristön yrityksen ja toimialan kehittymisen myötä
 • Työn, jolla on merkitys yli 1,6 miljoonan suomalaisen elämään

Yksi tärkeistä tavoitteistamme on tyytyväiset ihmiset - kannustamme henkilöstömme ammatillista kehittymistä ja ylläpidämme intoa ja luovuutta. Vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä joustavassa työympäristössämme.

Haasta itsesi ja hae mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!

Täytäthän hakemuksen 5.5.2019 mennessä, jos koet, että muutoksessa oleva toimiala ja dynaaminen toimintaympäristö ovat sinua varten. Kerrothan hakemuksessasi, mikä sinulle on työssä tärkeää sekä palkkatoiveesi. Täytämme paikan heti sopivan osaajan löydyttyä!

Osana rekrytointiprosessia toteutamme soveltuvuustestin, jolla testataan loogista ongelmanratkaisukykyä, matemaattisia taitoja sekä englannin kielen osaamista. Valitsemme haastateltavat testin läpäisseiden joukosta.

Annamme mielellään lisätietoja tehtävästä. Voit olla yhteydessä Johtaja, tuote-ja arkkitehtuurinhallinta Jaakko Asplundiin, puh. 040 531 0312 torstaina 25.4. kello 15.00 - 17.00 tai perjantaina 26.4. kello 15.00 - 16.00.

Meihin pääset tutustumaan lisää osoitteessa www.apotti.fi