(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
Taiste Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2020

Oletko kokenut ratkaisuarkkitehti, jonka vahvuus on järjestelmäkokonaisuuksien määrittelyssä? Haluatko tehdä haastavia projekteja hyvässä seurassa? 

Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 37 ihmistä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Pystyt vastaamaan laajojen dataintensiivisten järjestelmäkokonaisuuksien toiminnallisesta määrittelystä.
  • Sinulla on ymmärrys yritysten kokonaisarkkitehtuurien määrittelystä ja suunnittelusta, mutta pystyt sukeltamaan myös teknisiin detaljeihin
  • Tausta ohjelmistokehityksessä on etu ja antaa pohjan ymmärtää teknistä toteutusta
  • Aiempi kokemus toiminnanohjauksen, tuotannonsuunnittelun, materiaalilogistiikan tai vastaavista tietojärjestelmistä on eduksi
  • Työskentelytapasi on itsenäinen, proaktiivinen ja tulosorientoitunut. Odotamme kokeneemmilta kehittäjiltämme vastuullisuutta projektien teknisestä kokonaisvisiosta ja lopputuloksista
  • Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä tiimin ja asiakkaan kanssa
  • Osaat perustella ratkaisusi ja dokumentoida ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla
  • Pyrit aina päivittämään osaamistasi uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla

Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!