(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
3Step IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2020

3 Step IT on tietotekniikan palveluyritys, joka tarjoaa asiakkaalle uudenlaisen tavan hankkia it-laitteita. Kokonaispalvelun avulla asiakkaat voivat hallita it-laitteiden rahoitusta, käyttöä ja uusimista kustannustehokkaasti, läpinäkyvästi ja ympäristöystävällisesti. 3 Step IT on voimakkaasti kasvava ja kansainvälistyvä konserni, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 682miljoonaa euroa. 3 Step IT:llä on tytäryhtiöitä 10 maassa ja yritys työllistää noin 410 työntekijää. Toimisto sijaitsee Ruoholahdessa. Lisätietoja yrityksestä www.3stepit.com

Haluatko tulla mukaan kirjoittamaan menestystarinaa yritykseen, jonka periaate on, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa? Meillä on nyt haussa Helsingin Ruoholahteen IT-laitteiden elinkaaren hallinnan arkkitehti.

RATKAISUARKKITEHTI, IT-LAITTEIDEN ELINKAARIPALVELUT

Sinulle tarjolla olevat saappaat

Etsimme nyt tiimiimme uutta ratkaisuarkkitehtia. Tulet työskentelemään konsultoivassa roolissa yritysasiakkaidemme IT-laitteiden elinkaaren hallinnan ja optimoinnin parissa. Roolisi on olla asiantuntijana osana myyntitiimiä, auttaa asiakkaita kehittämään IT-laitteiden elinkaaripalveluita sekä osallistua teknologian ja palveluidemme kehittämiseen. Tehtäviisi kuuluu auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita, ongelmatilanteita sekä selvittämään ja muodostamaan niihin parhaita ratkaisuja.

Osana rooliasi pääset hyödyntämään teknologia-alustamme keräämää informaatiota laajasta asiakaskannasta ja analysoimaan informaatiosta kehityskohteita elinkaaren optimoinniksi. Uusmyynti tai asiakashankinnan vastuu ei kuulu tontillesi, mutta teet yhdessä myyntitiimin kanssa aktiivisesti työtä asiakkuuksien arvon kasvattamiseksi.

What's in it for you?

Tässä tehtävässä pääset käyttämään ja kehittämään asiantuntemustasi vaihtelevissa työtehtävissä erilaisten asiakkaiden kanssa. Meillä saat työskennellä asiantuntevassa tiimissä, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan kaikissa IT-laitteiden elinkaaren vaiheisiin liittyvissä asioissa – teknologian, prosessien sekä kustannusten näkökulmasta. Kannattavassa ja kasvavassa yrityksessä sinulle tarjoutuu myös mahdollisuuksia uusiin haasteisiin tulevaisuudessakin. Ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: yksi tärkeimmistä periaatteistamme on, että menestyvä liiketoiminta voi olla myös hauskaa!

Toivomme sinulta

  • Kyky ymmärtää monimutkaisia kokonaisuuksia tai ongelmatilanteita ja löytää uusia tapoja ratkaista asiat
  • Itse-ohjautuvuutta ja vastuun ottamisen taitoja
  • Hyvä ymmärrys IT-teknologioista sekä IT-palveluista
  • Ymmärrystä Agile –toimintamalleista ja metodeista
  • Positiivista ja myyntiorientoitunutta asennetta
  • Aitoa kiinnostusta asiakkaita ja heidän haasteitaan kohtaan
  • Jatkuvan parantamisen ja kehittymisen ajatusmaailmaa
  • Hyviä viestintätaitoja sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi
  • Kykyä ymmärtää teknologian lisäksi myös prosesseihin sekä lukuihin liittyviä asioita

Kiinnostuitko?

Etenemme rekrytoinnissa heti kun sopiva henkilö löytyy ja haluaisimme kuulla sinusta mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:

  • 3 Step IT:n ratkaisuarkkitehti Tero Ileniukselta 16.9. klo 14:00-16:30 tai 17.9. klo 14:30-16:30 p. 050 342 864

3 STEP IT TYÖPAIKKANA

Olemme aktiivinen ja energinen porukka joka suhtautuu työntekoon intohimoisella ja iloisella asenteella. Työntekijöidemme mielestä yksi parhaista jutuista on positiivinen ja kannustava ilmapiirimme, sillä olemme onnistuneet säilyttämään suurten kasvupyrähdysten rinnalla pienen yrityksen rennon fiiliksen. Arvostamme toisiamme korkealle tittelistä riippumatta, ja rekrytoimme joukkoomme ainoastaan henkilöitä, jotka suhtautuvat työntekoon kanssamme samalla asenteella. Panostamme henkilöstöömme paljon, sillä tiimimme on menestyksemme rakentamisessa tärkein resurssimme.