(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2020

Etsimme aktiivista ja todellista ammattilaista ratkaisuarkkitehdiksi!
 

Tulevan työkaverimme tehtävät voidaan kiteyttää kolmeksi kokonaisuudeksi: Osoite- ja hintasaatavuus järjestelmäarkkitehtuurin ja työkalujen kestävä kehitys, kumppaneiden, sisäisten toimintojen ja asiakkaiden kanssa avoin ja hyvää työkulttuuria edistävä yhteistyö sekä satunnaiset operatiiviset ja ylläpidolliset tehtävät. Vaikka tiimi työskentelee ympäri Suomea ja paljon etänä niin yksin ei kenenkään tarvitse työskennellä. Hyvän hengen ja matalan yhteydenoton vaalimisesta pitää huolen koko tiimi.

Arvostamme, että pystyt jatkamaan eteenpäin, vaikka joka toisesta lauseesta löytyy akronyymi. Et tarvitse Wikipediaa seuraavaan lauseeseen. Devops & automaatio sekä agile ja SAFe ovat arkipäivää. Sinulla on hyvä tietokanta- ja dataosaaminen, osaat pilviteknologiat, sisäistät E2E-ajattelumallin sekä kumppaniohjaus ja niiden arvostaminen ovat vahvuuksiasi. Sinulla on tekninen koulutus.

Viihdyt tiimissämme, jos oman työn jälki on ylpeyden asia ja jatkuva parantaminen on sinulle luontainen tapa toimia.  Oma työhyvinvointi on prioriteetti yksi ja se pysyy kunnossa, kun pidämme yhdessä huolen työympäristöstä. Vaikka osaat jo valmiiksi paljon, niin arvostat koulutusta, itseopiskelua ja halua kehittyä.
Olemme osa globaalia Telenor Groupia ja siksi sinulle on normaalia toimia osana kansainvälistä tiimiä.

Tuleva työyhteisösi luottaa sinuun, aina. Haluamme olla arvojemme mukaisesti mutkattomia, nopeita ja ketteriä. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme ja jaamme uudet opit keskenämme. Meillä jopa työympäristö on tehty niin, että ideointi ja ajatusten keskinäinen pallottelu olisi mahdollisimman helppoa. Johtajat ja esimiehet eivät istu omissa kerroksissaan, vaan yhdessä muun henkilökunnan kanssa – näin ideoita on helppo viedä yhdessä eteenpäin. Työntekijöille tarjottavia etuja on myös todella kattavasti ja ne näkyvät, mm. palkintoina Suomen parhaat työpaikat -sijoitus 1 sekä Perheystävällinen työpaikka -tunnus. Käy lukemassa lisää: https://www.dna.fi/henkilostoedut

Hienoa että kiinnostuit! Esittele itsesi 5.7.2020 mennessä täyttämällä hakemus ja kertomalla itsestäsi lisää.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse:
12.6 kello 12:30 – 14:00
30.6 kello 13:30 – 15:00
1.7 kello 09:00 – 10:30

Terveisin, Micke Rantanen / Osastopäällikkö / 044 044 2461 tai micke.rantanen@dna.fi