(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2019

Haemme Helsinkiin korkeamman tietoturvan ratkaisuja kehittävään yksikköömme 

RATKAISUARKKITEHTIÄ

rakentamaan asiakkaillemme yhä parempia ja laadukkaampia tuotteita ja palveluita. 

Tehtävässä osallistut aktiivisesti tuotekehitys- ja myyntihankkeisiimme teknisenä evaluaattorina arvioiden esimerkiksi asiakkaan teknistä ympäristöä ja hankkeissa tarvittavia Digian kompetensseja yhteistyössä muun tiimimme kanssa. Sinulla on kyky ymmärtää asiakkaan toiminnan tarpeita ja prosesseja sekä näiden kääntymistä edelleen ICT-ratkaisuiksi ja sen myötä konseptoit ratkaisuja tai uusia tuotteita tai komponentteja Digian tarjoomasta asiakasyritystemme tarpeisiin. 

Sinulle on luontaista toimia viranomaiskentässä ja esimerkiksi Katakri- ja VAHTI -vaatimukset ovat hallussasi. Sinulla on jo mahdollisesti kokemusta viranomaisille tehdyistä korkean turvatason ratkaisuista ja kykenet tekniseen ja toiminnalliseen keskusteluun turvallisuusviranomaiskentässä niin johdon kuin teknisten henkilöiden kanssa. 

Roolissa toimimiselle on välttämätöntä kokonaisarkkitehtuurin hahmottaminen ja kyky kuvata sitä ymmärrettävästi myös muille. Laskemme eduksi mikropalveluarkkitehtuurin ymmärtämisen ja kyvyn sen tehokkaaseen hyödyntämiseen. Kokemus erilaisista integraatioista etenkin julkishallinnon järjestelmien välillä ja erilaisten autentikaatioratkaisujen tunteminen ovat ehdottomasti plussaa. Kiinnostus analytiikasta ja tekoälystä unohtamatta pilviteknologioita on myös eduksi. 

Meillä pääset tekemään työtä, jolla on myös yhteiskunnallista merkitystä. Ratkaisuarkkitehtina suunnittelet ratkaisuja, jotka näkyvät suomalaisessa arjessa. Pääset vaikuttamaan omaan pelikenttääsi, saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Voit itse vaikuttaa tehtävääsi oman osaamisesi ja aktiivisuutesi kautta. Saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen. 

Nämä tukevat menestystäsi tehtävissä:

  • suhtaudut intohimoisesti DevOps-kulttuuriin ja sinulla on riittävä kokonaisymmärrys teknologioista ja niiden sopivuudesta eri käyttötarkoituksiin
  • haluat kehittyä ja oppia jatkuvasti uutta
  • olet innovatiivinen ja ratkaisukeskeinen ja sinulla on kyky oma-aloitteiseen itsenäiseen työskentelyyn ja yhtä lailla hyvät yhteistyötaidot osana tiimiä toimimiseen täydentäen tiimiä omalla osaamisellasi, asiantuntemuksellasi ja persoonallasi
  • uskallat kysyä ja kyseenalaistaa
  • olet mahdollisesti sertifioinut tietoturvaosaamisesi
  • viestit sujuvasti suomen- ja englannin kielillä niin suullisesti kuin kirjallisestikin

Meille tärkeää on kuitenkin energinen ote ja asenne – ja se on meille can do -asennetta ja hyväntuulista tekemisen meininkiä.

Valittavan henkilön tulee olla Suomen kansalainen ja hänelle tullaan teettämään perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys, joka on edellytys turvallisuusorientoituneissa hankkeissa toimimiselle.

Miksi Digia?

Olemme yli tuhannen hengen kasvava kotimainen ohjelmistoyhtiö, joten voimme rakentaa monenlaisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa. Digiarkesi sujuu projektitiimien ja esimiesten tuella sekä annamme sinulle runsaasti vapautta ja vastuuta eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten saat tietenkin myös joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut ja ennen kaikkea mahtavat työkaverit.

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, ota yhteyttä Ilja Kovaseen p. 0405504003 tai Markus Asikaiseen p. 0504621259. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 15.11.2019. Älä kuitenkaan suotta odota viimeiseen hakupäivään, sillä käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana.