(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Etsimme osaavaa RATKAISUARKKITEHTIA Tampereelle suunnittelemaan Digia Iiris – palvelun käyttöönottoa 

Toimitamme asiakkaillemme laajoja järjestelmiä, jotka ovat lähes poikkeuksetta asiakkaillemme liiketoimintakriittisiä ja niinpä palveluiden häiriötön toiminta on äärimmäisen tärkeää. Digia Iiris -palvelu on kotimainen SaaS-kokonaisratkaisu, jolla varmistetaan palveluiden toimivuus. Palvelunhallinnan ratkaisuihin pääset tutustumaan tarkemmin tämän linkin takaa: https://digia.com/palvelumme/palvelunhallinnan-ratkaisut/. 

Iiris-tiimin ratkaisuarkkitehtina vastaat parhaiden ratkaisuiden määrittelemisestä asiakkaan järjestelmien toimivuuden varmistamiseksi. Yhteistyössä asiakkaan ja muiden osapuolien kanssa määrittelet, mitkä ovat asiakkaan liiketoiminnan kannalta tärkeimmät varmistettavat osa-alueet, millä Digia Iiris -palvelun ratkaisuilla niiden toimivuus varmistetaan ja kuinka asiakas hyödyntää palvelua palvelunhallinnan tehostamiseen. Toimit läheisessä yhteistyössä Digia Iiris -ratkaisutiimin kanssa ja ohjaat yhdessä Scrum Masterin kanssa ratkaisutiimiläisiä määritellyn ratkaisun toteuttamisessa. Työhösi saat tukea ratkaisutiimin lisäksi palvelupäälliköltä ja tuotekehitystiimiltä, joka vastaa uusien kyvykkyyksien kehittämisestä Digia Iiris -palveluun. Vastaat määriteltyjen ratkaisujen elinkaaresta, sisältäen työmääräarvioinnin, toteutuksen jälkeisen seurantajakson ja käyttöönoton, asiakkaalta tulleiden katselmointihuomioiden vastaanottamisen ja käyttökoulutuksen. 

Ketä etsimme? 

Tehtävä soveltuu sinulle, mikäli takataskussasi on jo aikaisempaa kokemusta erilaisten IT-järjestelmien, teknologiapinojen sekä palvelin- ja verkkoratkaisujen parissa työskentelemisestä. Sinun on luontevaa tuottaa teknistä tekstiä, tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja olet utelias uusia asioita kohtaan. Pystyt tekemään muistiinpanoja sujuvasti palaverityöskentelyssä sinulle ennestään tuntemattomien ihmisten ympäröimänä ja teknisten termien vilskeessä. Tehtävässäsi hyödyt myös pilviosaamisesta (AWS, Azure) ja skriptaustaidoista (Python, bash). Tämä positio on oiva kasvun paikka aloittelevalle ratkaisuarkkitehdille, joka tuntee olevansa valmis ottamaan pikkuhiljaa enemmän vastuuta ja kehittymään ammatillisesti.

Miksi Digia? 

Digian Iiris-tiimin jäsenten mukaan Digia Iiris on uusi jatkuvasti kehittyvä tuote, jossa on paljon mielenkiintoisia elementtejä. Tiimissä työtä tehdään ketterästi uusia luovia ratkaisuja keksien – tiimiläiset kuvailevat ilmapiiriä varsin startup-henkiseksi. Tiimissä on myös hyvin tilaa erilaisille kiinnostuksen kohteille ja jokaiselle on tarjolla monipuolisesti erilaisia vastuita. Juuri sinulle muokatun tehtävänkuvan ja upeiden tiimikavereiden lisäksi saat tietenkin myös joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut, joista kerromme tapaamisessa lisää!

Hakuaika päättyy 20.10.2019. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Jarno Teivas vastaa niihin mielellään. Jarnon saat kiinni numerosta 050 5724 491 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.