(Poistunut julkaisusta)

Ratkaisuarkkitehti
Samlink Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Asiakkaamme Samlink hakee ratkaisuarkkitehtia vastaamaan infrastruktuuri- ja järjestelmäarkkitehtuurien kehittämisestä.

Etsimme finanssialan ratkaisuja kehittävälle Samlinkille ratkaisuarkkitehtia vastaamaan infrastruktuuri- ja järjestelmäarkkitehtuurien kehittämisestä. Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä ratkaisuja sekä vaativan arkkitehdin roolissa ohjaamaan niiden implementointia. Pystyt omalla esimerkilläsi innostamaan teknisiä asiantuntijoita ja palvelutoimittajia innovoimaan ja toteuttamaan uudenlaisia ratkaisuja mahdollistaen näin finanssialan toimijoiden liiketoiminnan uudistumisen.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta korkean käytettävyyden palveluiden suunnittelusta ja tuottamisesta Linux-pohjaisten järjestelmien ja palveluiden kehittämisessä. Pilvipohjaisten arkkitehtuurien elinkaarihallinta ja kuvausten tuottaminen on sinulle tuttua, samoin myyntitiimin tukeminen tarjousvaiheessa suunnitelmien ja kustannuslaskelmien muodossa. Tunnet Java-ympäristöt ja Linux-alustat ja pystyt myös osallistumaan tekniseen toteutustyöhön. Kykenet toimimaan vaativassa asiakasrajapinnassa sekä ketterässä ohjelmistokehitysympäristössä ja otat mielelläsi vastuuta asioiden ja muutoksen eteenpäin viemisestä avoimella palveluasenteella.

Samlink tarjoaa sinulle sitoutuneen ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön Espoon Leppävaarasta. Työskentelymahdollisuudet ovat vapauden ja vastuun hengessä joustavat. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi saat nykyaikaisen työympäristön, hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi toivomaasi suuntaan. Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si oheisen linkin kautta 6.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa IT Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi